ON JE VOLEO BAŠ NJU! Miša je GLUMICU upoznao kada je ona imala 16, a on 28 GODINA: Kasnije je počela BAJKA
Foto: Print Screen Youtube

BRAVO

ON JE VOLEO BAŠ NJU! Miša je GLUMICU upoznao kada je ona imala 16, a on 28 GODINA: Kasnije je počela BAJKA

Miša i Svjetlana upoznali su se u Sarajevu, dok je ona patila zbog drugog mladića kojeg je volela.

Objavljeno:

Glumac Mihailo Miša Janketić godinama je uživao u skadnom braku sa balerinom i glumicom Svjetlanom Knežević, od koje je bio stariji 12 godina, iz velike ljubavi dobili su četvoro dece, Ivu, Milicu, Marka i Radomira.

Naime, Miša i Svjetlana upoznali su se u Sarajevu, dok je ona patila zbog drugog mladića kojeg je volela, a upravo njen budući suprug bio joj je rame za plakanje i tako je krenula njihova bajka.

“Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio. Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene”, rekao je pre nekoliko godina glumac za domaće medije.

Svjetlana nije krila da su ze Mihailo i ona godinama borili za potomstvo, a kada je rodila prvo dete glumac je za svoju suprugu uradio nešto čarobno.

“Devetnaestog aprila 1976. godine Mihailo i ja smo posle višegodišnje borbe za potomstvo, postali roditelji. Sreća, strepnja, ushićenje, beskrajna ljubav prema tom malom biću. Ponosni tata je pokupovao sve ruže na Cvetnom trgu i kombijem ih dovezao do bolnice. Svo porodilište je mirisalo na ružičnjak, a radoznalci su se pitali ko je ta kraljica i čime je zaslužila toliko cveće”, napisala je Svjetlana na Fejsbuku.

” Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio. Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene”, rekao je pre nekoliko godina glumac za domaće medije.

Bonus video:

00:30

TANJA SE POSLE PORODIČNE DRAME VRATILA NA SCENU! Pevačica razvukla OSMEH, a grudi PUCAJU U KORSETU sa čipkom! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.