TURBULENTNA I INTRIGANTNA PORODICA! FUDBALERU SU UHAPSILI MAJKU ZBOG KRIVIČNOG DELA: Supruga i on imali PROBLEME!
Foto: Instagram

haos

TURBULENTNA I INTRIGANTNA PORODICA! FUDBALERU SU UHAPSILI MAJKU ZBOG KRIVIČNOG DELA: Supruga i on imali PROBLEME!

Naime, kako je Jovana navela, u njenoj zgradi, u stanu do njenog, komšije su imale prilično bučne intimne odnose, tako da ih je cela zgrada čula.

Objavljeno:

Majka bivšeg fudbalera FK Crvena Zvezda Filipa Đorđevića, prema nezvaničnim informacijama uhapšena je zajedno sa još četiri osobe zbog, kako se navodi, sumnje da je u saučesništvu izvršila krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica. Inače fudbaler Filip Đorđević često je u žiži medijske pažnje i zbog svoje supruge, manekenke Jovane Đorđević, a o njihom braku se često piše u medijima.

Jovana je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na svom Tviter nalogu je svojevremeno ispričala kakav su suprug i ona imali problem u Italiji.

Naime, kako je navela, u njenoj zgradi, u stanu do njenog, komšije su imale prilično bučne intimne odnose, tako da ih je cela zgrada čula.

- Stan do nas, komšija koji dolazi sa vremena na vreme sa svojom devojkom koja je toliko glasna tokom intimnih odnosa da cela zgrada odzvanja. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme - napisala je Jovana, pa dodala:

- Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna - požalila se svojim pratiocima.

Inače, za njihov brak može se reči da je turbulentan, Đorđevićeva je jednom prilikom podelila video na kojem je muž plaši.

Lepa Jovana objavila je snimak a na kojem on nosi sirovu ribu kroz stan i onda je uplaši njom.

— Haos u stanu je posledica selidbe, odmah da se zna — napisala je manekenka.

- Malo je poznato da mi suprug skoro svakodnevno ovakvim glupostima skrati život bar nekoliko sati, a još manje poznato da kad sam uplašena vičem NJAAAA - dodala je ona tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.