PRETUŽNO SAZNANJE! UMRLA MLADA GLUMICA OD POSLEDICA KOVIDA!Porodica na trgu potvrdila vest,telo se doprema u zemlju
Foto: Instagram prinstcreen

užas!

PRETUŽNO SAZNANJE! UMRLA MLADA GLUMICA OD POSLEDICA KOVIDA!Porodica na trgu potvrdila vest,telo se doprema u zemlju

Prikuplja se pomoć da joj se telo preveze u zemlju!

Objavljeno: 08:44h

Talentovana glumica Lorina Kamburova umrla je u 29. godini. Vest o njenoj smrti rodbina je potvrdila ispred Trga Slavejkova.

Lorina je umrla nakon komplikacija od Kovid-19 u bolnici u Rusiji. Ekaterina Krasner, redateljka poslednjeg filma u kojem glumi glumica, rekla je na Facebooku da se prikupljaju sredstva za pomoć pomoći da Lorinino telo preveze u Bugarsku:

Lorina Kamburova rođena je 25. oktobra 1991. u Varni. Nakon smrti svoja dva roditelja odgajala ju je baka. Primljena je na Ekonomski fakultet u svom rodnom gradu, ali odlučila se prijaviti i na NATFA. Diplomirao je na Dramskoj akademiji u klasi prof. Zdravka Mitkova.

Učestvovala je u serijama "Veze" i "Dragi naslednici". Pojavila se na "Music Idol 3" i stigla do finala. Radila je kao model. Glumila je u video zapisima poput "Ovo je Bugarska", posvećenom bugarskom predsedanju EU, te u "Ova pesma nije za ljubav" Stefana Valdobreva i "Uobičajeni osumnjičenici".

Lorina je na svom poslednjem rođendanu na Facebooku napisala:

"Srećan mi rođendan. Ulazim u novo vreme za sebe. Volim svoj rođendan, iako osoba, ako je srećna, može slaviti svaki dan svog postojanja. Želim biti zdrava, snažna, nezavisna Amazonka, ali i žena koja voli i nadahnjuje. Želim čitav svemir, jer za vreme provedeno na Zemlji naučila sam da postoji za svakoga i da čovek treba poželeti onoliko koliko mu srce želi. Obećavam da će se moje srce od sada čuti i poštovati i da će mi krv u žilama zaplesati od sreće u svakoj prilici. Ali najviše od svega, obećavam si da se neću osvrtati na prošlost. Ako je tu nešto zanimljivo, pretvorite u umetnost - scenarije, ulogu ili pesmu. Nikad nije kasno da se počnete držati za sebe, bez obzira koliko je teško ponekad se pogledati u ogledalo. Napokon, nikada ne možete pobeći od sebe. Volite se. Poljubiti te". Ako ne prođe dan a da se vi ne otvorite ... Ako ne prođe nedelju dana bez traženja Trga Slavejkova, a vi smatrate naš posao vrednim - za vas posebno, za kulturu i za sve nas kao društvo, podržite nas da bismo to mogli i dalje raditi. Kao nezavisni medij, oslanjamo se samo na finansijsku pomoć čitalaca i oglašivača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.