MNOGO NJIH TREBA DA JE PROĐU! PEVAČICA MILICA TODOROVIĆ OGOLILA DUŠU ZA ESPRESO: Otkrila ko je tu i u dobru i u zlu
Milica Todorović, Foto: Aleksandra Čolić

uvek iskrena!

MNOGO NJIH TREBA DA JE PROĐU! PEVAČICA MILICA TODOROVIĆ OGOLILA DUŠU ZA ESPRESO: Otkrila ko je tu i u dobru i u zlu

Pevačica se nije libila da odgovori na razna pitanja koja zanimaju širu javnost.

Objavljeno: 21:42h
Maša Ćorić

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica Todorović obradovala je pre 3 dana svoju publiku i fanove novom pesmom, i to baladom simboličnog naziva "Proći ćeš me ti".

U to ime, danas je organizovala promociju iste pesme, na kojoj je zablistala u teget-belom, elegantnom kombinezonu.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Milica je ovu pesmu objavila 23. maja, baš na 33. rođendan njenog bivšeg momka, glumca Petra Strugara, pa su mediji, ali i fanovi spekulisali da li je baš njemu posvetila ovu pesmu:

- Pesma je kupljena pre 2 godine. Čekala je svoj pravi trenutak i posvećena je svima, jer svako ima nekoga ko treba da ga prođe. Ne mogu da kažem da je namenjena nekome konkretnom, već generalno nekim ljudima koji danas nisu u mom životu - demantovala je pevačica navode.

U poslednjoj emisiji Ami G Show-a za pevačicu je stigao anonimni buket ruža. Pevačica je priznala da zna od koga je ali to nije htela da podeli sa javnošću.

Takođe, pevačica nije htela da otkriva svoj emotivni status niti komentariše tračeve da je sa Markom Jarićem, kako su mediji nedavno pisali: - To su sve gluposti - bila je Milica kratka i jasna.

Milica Todorović, Pevačica, Zabava
foto: Printscreen

Nas je zanimalo ko je uvek bio uz nju i u dobru i u zlu, i ko je ne prolazi.

- Moj prijatelj Stevan Anđelković je uvek tu za mene. Ja sam njegova venčana kuma i zajedno smo mnogo toga prošli. Čak sam se i doselila zbog njega u ovaj deo Beograda - istakla je Milica a nama nije promakao pomenuti pevač koji je ponosno prisustvovao promociji svoje kume.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Činilo se da korona nije poremetila pevačicu i da se trudila da ostane pozitivna uprkos pandemiji:

- Ne mogu da kažem da sam lako podnela ovaj period. Pre svega, i sama sam preležala virus i znam da nimalo nije prijatno kada ne možeš da zagrliš i budeš u društvu svojih najbližih. Mučila me je temperatura ali sada je sve okej. Svi smo se uželeli svog posla i jedva čekamo da stanemo na binu - rekla je Milica.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Pevačici je prijalo što je neko vreme provela sa roditeljima u rodnom Kruševcu odakle je redovno snimala smešne videe i brojnim fanovima ulepšavala dane:

- Svi koji me znaju, znaju da sam duhovita na majku. Tata je malo povučeniji. Od njega sam nasledila talenat za muziku a takođe i deka je bio muzičar. Međutim on nikada nije hteo da se eksponira. Dok je mama skroz drugačija, ona i ja smo iste. Ona često pravi iznenađenja za tatu, smicalice i ostale smešne situacije. Umiremo od smeha sa njom - ispričala je pevačica.

U spotu pesme "Proći češ me ti" Milica nije štedela na kvalitetu te možemo da primetimo mnogo glumačkih i plesnih elemenata.

- Umetnička sam duša. Obožavam da plešem, glumim, stvaram nešto novo i uživam u procesu. Takođe, makeup je jedan od mojih talenata. Ali kada je moda u pitanju - tu sam katastrofa - kazala je ona međutim nismo mogli da se složimo sa njom s obzirom da je po svim kriterijumima izgledala savršeno:

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

- Iza mene stoji tim stručnjaka koji se bave mojim zgledom. Ali kada biste me videli na ulici u običnom izdanju, šokirali biste se. Moja PR-ka Bobana me stalno kritikuje zbog toga. Međutim valjda mi je preselo od tih silnih sređivanja da baš i u neobaveznim trenucima izgledam savršeno - završila je popularna pevačica.

Bonus video:

02:04

MILICA TODOROVIĆ NIKAD ISKRENIJE ISKRENIJE: Priznala da je u LOŠEM PERIODU, pa otkrila i ko je to NERVIRA

(Espreso / Marija Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.