ISPLIVALE NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE SA SVADBE SANDRE MELJNIČENKO:Jedno od NAJSKUPLJIH venčanja vredno 3 milona funti
Foto: Profimedia

magija

ISPLIVALE NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE SA SVADBE SANDRE MELJNIČENKO:Jedno od NAJSKUPLJIH venčanja vredno 3 milona funti

Venčanica je bila preskupa, a pevale su i velike svetske zvezde.

Objavljeno: 12:10h

Jelica Matić Sindi bila je jedna od fatalnih dama ovdašnjeg javnog života devedesetih godina. Povezivali su je i sa nekim opasnim momcima iz tog vremena. Kasnije je otišla u inostranstvo, oprobala se kao model i glumica, a već dugo živi u Urugvaju, gde se udala, zasnovala porodicu i radi kao art direktor jednog luksuznog hotela.

S obzirom na to da je svojevremeno bila dobro poznata u beogradskim krugovima, Jelica u ovoj južnoameričkoj zemlji rado ugosti svoje prijatelje iz sveta poznatih, koji se tamo zateknu. A 3. septembra pružila nam je uvid u jedno venčanje kojem „običnim smrtnicima“ pristup nije bio omogućen. Naime, tog datuma, 2005. godine, Sandra i Andrej Meljničenko izgovorili su sudbonosno „da“.

Jelica se uz malu pomoć fotografija sa lica mesta, odnosno Azurne obale, prisetila tog spektakularnog događaja. Pored slike sa glavnim akterima, Sandrom i njenim suprugom, videli smo je i sa Enrikeom Iglesijasom koji je pevao na svadbi, a tu su još neka poznata lica – Jelena bin Drai i njen brat, kao i Dušan Petković, sin pokojnog Ilije Petkovića, sa suprugom Žaklinom.

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, ne dozvoljava javnosti i medijima da zavire u njen privatni život, tako da smo je u venčanici (sa potpisom Vere Vang) videli tek mnogo godina posle venčanja, jednog od najskupljih svih vremena, za koje je ruski tajkun izdvojio tri miliona funti. Goste su zabavljale velike zvezde – pored Iglesijasa, Vitni Hjuston i Kristina Agilera.

Bonus video:

00:45

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.