GRAĐANI LJUTI ZBOG PONAŠANJA URAGANKI! Ostavljaju poruke po VOZILU: "KOGA BRIGA KO STE VI"!
Foto: Profimedia

AUUUU!

GRAĐANI LJUTI ZBOG PONAŠANJA URAGANKI! Ostavljaju poruke po VOZILU: "KOGA BRIGA KO STE VI"!

Njihov vozač, po svemu sudeći, misli da može da parkira gde stigne.

Objavljeno:

Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su se u nedelju vratile iz Roterdama, gde su osvojile 15. mesto na Evroviziji, i već je zbog njih nastao haos u prestonici.

Kao i svaka poznata višečlana grupa, i one imaju kombi kao prevozno sredstvo kako bi im bilo komotno tokom vožnje i mnogobrojnih putovanja širom zemlje i dijaspore, ali njihov vozač, po svemu sudeći, misli da može da parkira gde stigne. U prilog tome svedoče i fotografije koje je paparaco Kurira zabeležio prilikom redovnog obilaska prestonice.

Hurricane
foto: Kurir

Naime, kombi ove grupe bio je nepropisno parkiran na mestima koje pripadaju Pošti na Crvenom krstu, pa je neko od nezadovoljnih radnika i komšija iz te zgrade ostavio obaveštenje "uragankama" da kombi preparkiraju ili će, u suprotnom, biti prinuđeni da zovu komunalnu policiju i radnike "Parking servisa" kako bi im odneli nepropisno parkiran kombi.

Hurricane
foto: Kurir

- To što ste Hurricane ne daje vam pravo da se ovde parkirate. Sram vas bilo. Vaša Pošta! - pisalo je na poruci ostavljenoj na šoferšajbni, dok je pozadi takođe ostavljena jedna poruka.

- Nemojte se parkirati gde je zabranjeno. Zvaćemo komunalnu i pauka. Koga briga što ste vi Hurracane? Stanari! - pisalo je na cedulji.

Hurricane
foto: Kurir

Mi smo porazgovarali sa jednom radnicom pošte, koja nam je rekla da je kombi često tu parkiran, ali da za to ne krive popularnu trojku, već njihovog vozača.

Hurricane
foto: Kurir

- One su slatke, viđamo ih često po kraju. Samo izađu iz kombija i ulaze u jednu zgradu koja je tu blizu. Ponosne smo na njih, one nam ne smetaju, ali je njihov vozač krajnje bahat i bezobrazan. Stalno tu parkira, a obećao je da neće. Sledeći put zovemo pauk, ovo je mesto za zaposlene - rekla nam je ona. Mi smo pokušali da kontaktiramo sa članicama grupe, ali nam se njihov PR nije javljao na pozive.

Bonus video:

00:35

IVANA HURRICANE NAPUSTILA SRBIJU! Samo što se vratila sa Evrovizije otišla na egzotičnu destinaciju i pokazala LUKSUZ U KOM UŽIVA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.