KOLEGE IZ ŽIRIJA JE NAPADAJU! Cipka otkriva kakva je Viki Miljković kao mentorka!
Foto: Privatna arhiva

opa!

KOLEGE IZ ŽIRIJA JE NAPADAJU! Cipka otkriva kakva je Viki Miljković kao mentorka!

Njeni komentari uvek privlače veliku pažnju.

Objavljeno:

Violeta Viki Miljković, kao članica žirija "Zvezda Granda" i kao mentorka takmičarima u ovom šouu, često izaziva različite reakcije.

Deluje čak da rad ove popularne folk pevačice neke kolege iz žirija čak i potcenjuju.

U jednoj od prethodnih sezona, Viki je bila mentorka mladoj i sve popularnijoj pevačici Aleksandri Tadić, koja je svima poznatima pod nadimkom Cipka. Mi smo ovu zvezdu "Granda" pitali da li opravdanih razloga da Viki bude potcenjena kao mentorka mlađim kolegama.

Aleksandra Tadić, Zabava, Pevačica
foto: Privatna arhiva

– Možda su neki članovi žirija pokušavali da je potcene, ali bezuspešno. Bar tako sam mogla da zaključim gledajući emisije. Ona je jedna žena iz naroda, koja čvrsto stoji na zemlji i zna koliko vredi, tako da nema tog zlog komentara koji nju može da dotakne. I te kako je cenjena među kandidatima, uvek je realna u ocenjivanju i nikada nikog nije ponizila i omalovažila. Što se naše saradnje tokom takmičenja tiče, ja sam, malo je reći, prezadovoljna njenim radom, trudom i zalaganjem za takmičare. Ona je neko ko se u mojoj sezoni najviše posvetio svojim kandidatima. Uživali smo na probama i u radu sa njom i Tašketom. Nesebično su podelili sa nama svoje znanje iz oblasti muzike, iskustva, dobre i loše strane ovog posla... Pripremali su nas ne samo za takmičenje nego i za sve ono što dolazi posle takmičenja. Mnogo sam im zahvalna na svemu što su učinili za mene - rekla je Cipka za Espreso.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.