OTKRIVENO KO JE DEČKO DRAGICE ZLATIĆ! Zvezda Granda uživa u LJUBAVI, otvoreno je govorila o njemu: Nije KRIMINALAC!
Foto: Printscreen Instagram/Dragica_zlatic

OPA BATO!

OTKRIVENO KO JE DEČKO DRAGICE ZLATIĆ! Zvezda Granda uživa u LJUBAVI, otvoreno je govorila o njemu: Nije KRIMINALAC!

Dragica je otvoreno govorila o dečku, rođendanu, kao i iznenađenju koje je dobila.

Objavljeno:

Pevačica "Zvezda Gradna" Dragica Zlatić proslavila je 36. rođendan, a sada je otkrila sve o dečku koji joj je pripremio vatromet za rođendan.

"Ne doživljavam sebe kao tetku, ja i danas u ovim godinama sam u stanju da gledam crtani, o kojim god godinama da priičamo nisu bitne godine već stanje duha. Ja se svemu radujem kao neko dete", rekla je Dragica na samom početku i dodala:

Dragica Zlatić
foto: ATA IMAGES

"Ja sam uvek otvorena i iskrena, bez foliranja. Drago mi je da sam ja živela bajku na rođendanu. Dvoumila sam se kako ću i šta, plašila sam se zbog korone, ali sam uzela prostor na otvorenom. Najdraže mi je što nema osobe koja je bila, a da me nije pozvala da mi kaže da su se baš dobro proveli. Meni je puno srce", rekla je ona.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen Instagram

"Jednom poklonu sam se posebno obradovala, reći ću ti da me je vatromet posebno obradovao. Moj dečko je otišao kod njih, oni su mu objašnjavali da imaju razne vatromete. Ovaj vatromet koji je bio je jedinstven, niko nije imao takav vatromet. Nisam znala za to iznenađenje. Glupo je da kažem da li sam ja to zaslužila. Bila sam preparirana tada, dobro sam i živa", rekla je Dragica.

Dragica je progovorila o dečku.

" Još je rano za našu svadbu, tek smo na početku. Nas dvoje kao da smo 8 godina zajedno, dobro jedno drugo osećamo, ali moramo biti realni. Za svadbu je rano. On nema ni Instagram i operisan je od medija. Mnogo mi se to sviđa. Mislim da on voli medije samo kada sam ja izložena i obožava kada sam ja u nekoj emisiji. Zove se Mladen iz Beograda je, imamo isto godina, bavi se privatnim poslom, ustaje u 7 sati, nije mamin i tatin sin, nije kriminalac", rekla je Dragica.

Dragica Zlatić
foto: Instagram printscreen

Bonus video:

02:26

UDARILA GROBARKA NA ZVEZDAŠICU U CENTRU BEOGRADA PRED DERBI Imamo HAOS snimak - PAZITE SAMO ŠTA SU IMALE DA KAŽU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.