DEVOJKE ĆE PLAKATI ZBOG MILICE TODOROVIĆ: Svi se pitaju kome je posvetila EMOTIVNE REČI!
Foto: Youtube printscreen

lavina emocija!

DEVOJKE ĆE PLAKATI ZBOG MILICE TODOROVIĆ: Svi se pitaju kome je posvetila EMOTIVNE REČI!

- Jake reči i emocija, tako bih opisala ovaj projekat.

Objavljeno:

„Proći ćeš me ti, sebi govorim...“ su reči nove pesme Milice Todorović koje teraju na suze, ali mame i na oduševljenje. A mnogi se već pitaju kome su ove reči posvećene.

Todorovićeva je definitivno odlučila da velikim hitom započne letnju sezonu, i pesma „Proći ćeš me ti“, ne samo da je već „pokupila“ ogroman broj pregleda na „YouTube-u“ već je zavladala i društvenim mrežama.

- Odlučila sam se da objavim baladu jer mi se ova pesma baš dopala i to na prvo slušanje. Iako je vreme za brze pesme, želela sam da ovo bude pesma za moju dušu. Jednostavan spot, jake reči i emocija, tako bih opisala ovaj projekat.

Milica Todorović, Zabava, Estrada, Pesma, Pevačica
foto: youtube printscreen

Ono što dodatno privlači pažnju jeste i Milicin plesni performans, savremeni balet, u spotu u kom je pokazala veliki talenat za igru, ali i podsetila sve na to koliko je dobra glumica. Plesni pokreti i sjajna gluma očarali su pevačicinu armiju fanova koji su oduševljeni jer se ona potpuno sama pojavljuje u spotu. Mnogi nisu propustili ni da pohvale Milicin savršen izgled i njenu liniju koju je dovela do savršenstva, pa se mnogi pitaju ko je zaslužan za to i da li je možda reč o novoj ljubavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.