OBELEŽILE SU JE TRAGEDIJE! LEPA LUKIĆ PROGOVORILA O ŽIVOTNIM MUKAMA: Sa dve i po godine je STRAVIČNU STVAR!
Pevačica Lepa Lukić, Foto: TV Pink printscreen

niste znali!

OBELEŽILE SU JE TRAGEDIJE! LEPA LUKIĆ PROGOVORILA O ŽIVOTNIM MUKAMA: Sa dve i po godine je STRAVIČNU STVAR!

Otvorila dušu o svemu!

Objavljeno:

Legendarna pevačica narodne muzike,Lepa Lukić, ove nedelje u čuvenoj emisiji ''Premijera Vikend Specijal'', u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem progovorila je o mnogim detaljima iz svog života i karijere, o kojima je do sada godinama ćutala. Red pesme, red razgovora, sve je teklo kao po loju.

Na samom početku razgovora osvrnula se na svoje detinjstvo.

Lepa Lukić
foto: TV Pink printscreen

Ja sam kao mala samo čula za Beograd. Igrala sam se sa drugaricom i već u 10. godini sam znala da pevam. Niko me nije zvao Lepa Lukić, već Lepa Miločajka, jer mi se selo zove Miločaj. Pomagala sam majci sve što treba, čuvala kravu, majka mi stavi sira i kajmaka i ništa mi nije slađe bilo - priseća se Lepa svog detinjstva.

Sa dve i po godine je izgubila oca, a ovom prilikom otkriva da li ga se seća.

Ne sećam ga se, imala sam dve i po godine. Kad sam počela da pevam majka mi je rekla meni ne moraš ništa da kupiš samo podigni spomenik ocu, on te ljljao u naručju, ličiš na njega. Kad sam došla do para uradila sam to, ali i majci izgradila novu kuću. Mnogo mi je nedostajao otac u detinjstvu. Majka je ostala sa 28 godina udovica, otac je poginuo - priča Lepa.

Lepa Lukić
foto: TV Pink printscreen

Pisalo se da je pevala mnogima, od imućnih ljudi na pozicijama, do običnih ljudi.

Bila sam miljenica žestokih momaka, poštovali su me. Mene su gledali kao velikog boema, žena koja je pri zemlji, a napravila je puno. Mogla sam da preskačem preko pevača, ali ja to nisam radila, čestitala sam svakom ko zna. A ko mi se ne dopada, ja ipak kažem simpatičan mi je.

Kada ste u životu najviše plakali?

Plakala sam zbog nekih koje sam ostavljala, a nisam želela da ih izgubim, ali morala sam. Mnogo sam propatila, sad pričam da sam patila, a tad ne bih priznala ni za glavu. Ostavili su trag na mene. Patim za dva čoveka. Najveća ljubav posle toga mi je bio Duško Štrbac, on je bio u obezbeđenju u izvršnom veću, s njim sam 7 godina bila i otišao je za Ameriku, proveo 5 godina. Moja majka je još bila živa, i rekla mi je da je preminuo. Kada je umirala dozivala me je, bila sam u Kanadi, prekukala sam svo vreme leta iz Kanade. Stigla sam, dočekala me je živa i digla me za ruku. Svi mi kažu da se naživela, hitna pomoć je došla po mene. Ja im kažem ona se vama naživela, meni se nije naživela - priča Lepa.

Lepa Lukić
foto: TV Pink printscreen

Za kraj se osvrnula na lutku koju je u jednom rijalitiju zavolela kao rođenu ćerku, evo gde je lutka Milica danas.

Kad sam bila u rijalitiju pre 10 godina, imala sam lutku Milica se zvala i tri dana sam morala da izigravam majku. Ona je imala baterije, i morala da imitiram da sisa, da je hranim, i ja se vežem za lutku. Ja sam se toliko vezala za lutku i počela da plačem, i molila ih da mi daju lutku. Na kraju su mi je dali, kupila sam joj krevetac i ona sad spava pored mene. Macu sam uzela pre 10 godina, i kad uzmem lutku, maca je ljubomorna. Da mi nije mace, teška bi mi bila ova samoća. Kad imama macu, ja nisam sama - ispričala je Lepa.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.