OGLASILI SE ORGANIZATORI EUROSONGA: Gledamo SVE SNIMKE, uskoro ćemo se OGLASITI! (VIDEO)
Foto: Profimedia

oglasili se!

OGLASILI SE ORGANIZATORI EUROSONGA: Gledamo SVE SNIMKE, uskoro ćemo se OGLASITI! (VIDEO)

Još uvek pažljivo pregledamo snimke i blagovremeno ćemo objaviti sve nove informacije, navodi se u zvaničnoj izjavi EBU-a.

Objavljeno: 16:44h

Evropska radiodifuzna unija (EBU), organizator Pesme Evrovizije, izrazila je spekulacije da je pevač italijanskog sastava Maneskin, koji je pobedio na Pesmi Evrovizije, konzumirao drogu tokom prenosa uživo i proglašenja pobednika.

Evrovizija
foto: Profimedia

- Svesni smo spekulacija o video klipu italijanskih pobednika Evrovizije sinoć u 'Zelenoj sobi'. Bend snažno negira navode da su se drogirali, a njihov pevač će po dolasku kući proći dobrovoljni test na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah da organizuje testiranje. Bend, njihova uprava i šef delegacije obavestili su nas da u trezoru nema droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pevač očistio komade stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon uviđaja na licu mesta. Još uvek pažljivo pregledamo snimke i blagovremeno ćemo objaviti sve nove informacije, navodi se u zvaničnoj izjavi EBU-a.

Pogledajte video spornog trenutka:

Podsetimo, skandal je buknuo nakon što se pojavio snimak slavlja italijanskog benda na kom se pevač Damiano David naginje nad sto i nakon toga brzo diže glavu. Neki su u tome prepoznali uzimanje droge s površine stola.

Bend je odmah reagovao i oštro odbacio sve insinuacije da bilo ko od njih koristi drogu, a Damiano je kazao kakoje odmah spreman podvrći testu na narkotike.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.