NAŠE URAGANKE STIGLE U SRBIJU! NAPRAVILE POTPUNI HAOS NA AERODROMU: Mahale srpskom zastavom i uzvikivale "POBEDA"!
Foto: Nemanja Nikolić

SREĆNE!

NAŠE URAGANKE STIGLE U SRBIJU! NAPRAVILE POTPUNI HAOS NA AERODROMU: Mahale srpskom zastavom i uzvikivale "POBEDA"!

Devojke vikale, napravile haos: SRBIJA, SRBIJA, MI SMO POBEDILE!

Objavljeno: 12:51h

Grupa "Hurricane" je u finalu "Evrovizije" osvojila 15. mesto, a sada su Uraganke stigle u Beograd zajedno sa Marijom Šerifović koja im je sve vreme bila podrška u Roterdamu.

Na aerodromu ih je sačekala ekipa, a tom prilikom su istakle da su one pobednice.

02:52

KURIR DOČEKAO URAGANKE NA AERODROMU! Ksenija, Sanja i Ivana stigle u Beograd nakon spektakularnog nastupa u Roterdamu!

"Srbija, Srbija, mi smo pobedili što se nas tiče. Nismo svesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobedile", rekle su one i dodale:

"Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali", rekle su one, a onda je Marija Šerifović rekla da je zadovoljna.

"Ja sam zadovoljna, mislim da je važnije ono što će vam devojke govoriti. Drago mi je što je Srbija podržala predstavnike, nije moglo bolje, trudile su se. Ulazak u finale je ogroman uspeh. Dala sam Sanji 20 evra Sanji. Bila bih lažov kada ne bih rekla da je stručni žiri i mogao da da po neki glas", rekla je Marija.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.