OBLAČIO JE MADONU I MNOGE POZNATE LIČNOSTI: ON stoji iza STAJLINGA Uraganki i DOBAR JE FRAJER! (FOTO)
Hurricane, Foto: Prodimedia

zanimljivo!

OBLAČIO JE MADONU I MNOGE POZNATE LIČNOSTI: ON stoji iza STAJLINGA Uraganki i DOBAR JE FRAJER! (FOTO)

Uraganke su sinoć izdominirale na sceni i zasluženo prošle u finale Evrovizije.

Objavljeno:

Srpski dizajner Boris Kargotić nije nepoznat javnosti. Već se proslavio u modnim krugovima, budući da su njegove modele nosile najveće zvezde poput Niki Minaž i Madone. Na početku karijere, velika inspiracija mu je bila Jelena Karleuša, koja i danas nosi njegove modele.

Hurricane
foto: Profimedia

Madona je ponela Borisovu haljinu za specijalnu priliku, venčanje svog menadžera Gaja Orsija.

Koliko joj se svidela haljina i kreativnost našeg dizajnera, svedoči i činjenica da se nedugo posle toga, Madona opredelila za još jednu Borisovu Kreaciju. Njen stilista je poručio jaknu sa natpisom "Gad sejv d kvin". I ponovo se pohvalila na Instagramu u kreaciji talentovanog Borisa.

Što se tiče oblačenja Uraganki, Boris se opredelio za šljokice, štras, čipku i seksi čizme do pola butina. I pratioci na Instagramu su oduševljeni i čestitaju na sjajnim kostimima.

Sa druge strane, na pojedinim društvenim mrežama krenuli su da kruže negativni komentari, poput onih da izgledaju kao "bugarske maturantkinje" i da je odeća "užasna".

Boris na to odgovara da ovi ljudi očigledno ne znaju razliku između scenske garderobe i one svakodnevne.

- Nikoga ne bih obukao tako za neku običnu priliku, ali budući da se radi o nastupu na Evroviziji, to zahteva upečatljiv kostim.

Napomenuo je da slobodno obratimo pažnju na kostime ostalih takmičara, i da ćemo videti da svi imaju šljokice. Po Borisu, to i jeste suština scenskog oblačenja.

Bonus video:

00:02

HURRICANE JUTRO POSLE DOMINACIJE U ROTERDAMU Sanja Vučić se oglasila i poslala neobičnu poruku! Evo šta je Uraganka PORUČILA VIDEO

(Espreso / magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.