IZNENAĐENJE MU NIJE USPELO! KNEZ POKUŠAO DA DOĐE DO ROTERDAMA, ALI NIJE IMAO SREĆE: Ubeđen je u pobedu Uraganki!
Hurricane i Nenad Knežević Knez, Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

evrovizija!

IZNENAĐENJE MU NIJE USPELO! KNEZ POKUŠAO DA DOĐE DO ROTERDAMA, ALI NIJE IMAO SREĆE: Ubeđen je u pobedu Uraganki!

Knez: Nisam uspeo da iznenadim moju Kseniju pred Evroviziju

Objavljeno:

Knez je 2015. godine s pesmom „Adio“ predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, pa je jedan od najmerodavnijih za podršku i pripremu ovogodišnjih srpskih predstavnica Hurricane.

Hurricane
foto: Profimedia

Poznati Crnogorac u razgovoru oktriva da je pokušao da s verenicom Tatjanom ode u Roterdam i iznenadi svoju ćerku Kseniju Knežević i njene koleginice Sanju Vučić i Ivanu Nikolić, ali nije uspeo zbog komplikacija usled koronavirusa. Iako fizički neće biti prisutan, on će večeras, u drugom polufinalu, glasno navijati za devojke.

Nenad Knežević Knez
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

„Svakodnevno sam sa devojkama na vezi po nekoliko puta i pratim apsolutno svaki korak. Žao mi je što nisam s njima. Čak sam razmišljao da ih iznenadim sa mojom Tatjanom. Imao sam u planu da odemo tamo da Ksenija, Sanja i Ivana ne znaju i samo da im banemo. Međutim, situacija je prekomplikovana. Potrebno je pozivno pismo od Evrosonga i posebne akreditacije. Pokušavao sam na razne načine da dobijem dokumentaciju, ali nažalost, nisam uspeo. Čak smo kupili i avionske karte koje smo morali da anuliramo jer je veoma komplikovano ući u Holandiju“, priča Knez.

Iako večeras neće biti s ćerkom Ksenijom, Knez i njegova verenica Tatjana okupiće prijatelje u stanu i navijati svim silama.

Evrovizija
foto: Profimedia

„Biće navijanja kao na utakmici (smeh). Pozvali smo prijatelje u goste i biće nas nekoliko. Moja Tatjana je zadužena za kuvanje jer ja nisam u stanju ništa da skuvam od uzbuđenja. Ni njoj nije lako, ali ipak je preuzela sve obaveze na sebe“, priča pevač i dodaje da je ipak na neki način uspeo da priredi iznenađenje devojkama.

„Jedan dečko radi kao kuvar u Roterdamu i onda sam uspeo nekako da preko njega pošaljem. On im je odneo šampanjac koji se danas hladi i, ako Bog da, večeras kad pobede da ga otvore i popiju“, uzbuđeno govori Knez.

S druge strane, Knežević je iz ugla profesionalca, a ne oca, prognozirao plasman Hurricane na Evroviziji.

„Sve živo znam i pratim, pa se osećam kao da sam tamo s njima u Roterdamu. Mislim da je ove godine Eurosong jedan od najjačih do sad jer je toliko jaka konkurencija. Dokaz tome je i prva polufinalna noć, ali i to što nijedna zemlja iz bivših republika Jugoslavije nije prošla u finale. Jako mi je krivo zbog toga. Sve te zemlje imaju sjajne numere, a i potrudile su se oko nastupa. Sve u svemu, Eurosong postaje sve jači i jači po kvalitetu“, Smatra Knez.

„Nastup Hurricane jako je energičan i mislim da je akcenat stavljen upravo na njihovu energiju, dobro pevanje i scenski pokret. Boga molim da se rediteljski u samom prenosu to istakne kako bi publika i žiri prepoznali. Naravno, navijaću da večeras prođu u finale, a za dalje ćemo videti. Ne bih da trčimo pred rudu. Samo molim Boga da prođu večeras i da se lepo proslavi“, završava Knez.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.