HRVATSKA JE UZ NAS! Albina nakon što je ispala PODRŽALA Hurricane, pa objavila FOTKU o kojoj svi BRUJE!
Foto: Profimedia

svaka čast!

HRVATSKA JE UZ NAS! Albina nakon što je ispala PODRŽALA Hurricane, pa objavila FOTKU o kojoj svi BRUJE!

Podržala nas je komšinica iz Hrvatske!

Objavljeno:

Albina Grčić, predstavnica Hrvatske koja se uprkos maestralnom performansu nije plasirala u finale Evrovizije, podržala je Srbiju i grupu "Hurricane", te im poželela mnogo sreće večeras, u drugoj polufinalnoj večeri.

Albina je u lajv uključenju na Instagramu navela da je svim srcem uz "Hurricane", te da im pruža veliku podršku na večerašnjem nastupu i da se nada da će ući u finale.

Albina Grčić
foto: Profimedia

- Podržavamo naše komšije! Glasaćemo za njih i hoćemo da učine Balkan ponosnim! One su jedine ostale - rekla je Albina, a potom zapevala pesmu "Loco, loco", kojom se Srbija predstavlja večeras na Evroviziji u drugoj polufinalnoj večeri.

Koliko je Albinina podrška iskrena i nesebična, jasno je na osnovu njenih objavama. Pevačica je danas, uoči drugog polufinala, objavila zajedničku fotografiju sa Uragankama i napisala:

Hurricane, Albina Grčić
foto: Printscreen Instagram

- Idemo, devojke! Hrvatska je uz vas.

Ova objava naišla je na oduševljenje fanova iz celog regiona koji su oduševljeni i dirnuti podrškom i solidarnošću Hrvatice i Srpkinja.

Inače, Albina je važila za favorita na ovogodišnjem takmičenju i izostanak njenog plasmana u finale Evrovizije izazvao je burne reakcije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.