VAŽNO! MNOGI ESTRADNJACI LJUBE DECU U USTA, A PEDIJATRI I PSIHOLOZI UPOZORAVAJU: Vesna Đogani iznela ŠOK DETALJE!
Vesna Đogani, Foto: Kurir

LJUBLJENJE I RODITELJI

VAŽNO! MNOGI ESTRADNJACI LJUBE DECU U USTA, A PEDIJATRI I PSIHOLOZI UPOZORAVAJU: Vesna Đogani iznela ŠOK DETALJE!

Vesna istiiče da ne vidi problem u tome da neko decu ljubi u usta, a sa druge strane pedijatar i psiholog imaju drugačiji stav

Objavljeno:

Mnogobrojne poznate ličnosti, kako strane, tako i domaće, neretko svoju decu ljube u usta, a jedna od njih je i pevačica Vesna Đogani.

Vesna istiiče da ne vidi problem u tome da neko decu ljubi u usta, a sa druge strane pedijatar i psiholog imaju drugačiji stav.

- Ljubim svoju decu u usta. Sina sam prestala da ljubim kad je ušao u pubertet, negde u petom, šestom razredu. Meni je potpuno prirodno da se deca ljube u usta i nije mi jasno zašto to osuđuju, pazim samo kad sam našminkana - rekla je Vesna i dodala:

Vesna Đogani
foto: Nemanja Nikolić

- Zagrljaj i poljubac nas leče. Svi oko mene grle i ljube decu u usta, ne znam zašto je to štetno, i u inostranstvu sam to videla da je to normalno. Pedijatar mi je čak rekao da je to normalno i da tako jačam imunitet svom detetu. Đole takođe ljubi svoju decu.

Pedijatar otkriva da li je ljubljenje dece u usta izraz ljubavi, kako deca shvataju ovu vrstu poljupca, kao i koje su negativne posledice ovakvog izražavanja ljubavi.

- Poljubac je divna stvar i jako važna za odrastanje deteta, ali baš u usta ne, to može da dovede do toga da dece dobije klicu bakterija koju majka ima i da onda nastanu razni problemi. U usta se ljubi partner, a deca ne - rekao je pedijatar Saša Milićević.

- Postoje različite infekcije ne samo usne duplje, nego i disajnih puteva, zato to treba i izbeći. Usta su ulazan put za infekcije, zato se takav poljubac treba izbegavati. Pogotovo ne treba ljubiti sinove u kasnijem dobu, to može da ima neke svoje posledice.

Mislim da to nije način da se pokaže ljubav prema detetu, postoji hiljadu drugih opcija. Fizički kontakt sa decom je bitan, ali ljubljenje u usta je pomeranje granice - rekao je psiholog, Ana Janković.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.