ANA BEKUTA POSLALA BITNU PORUKU ZA PREDSTAVNICU HRVATSKE NA EVROVIZIJI: Pevačica ŠOKIRANA onim što se desilo SINOĆ
Foto: printscreen

au!

ANA BEKUTA POSLALA BITNU PORUKU ZA PREDSTAVNICU HRVATSKE NA EVROVIZIJI: Pevačica ŠOKIRANA onim što se desilo SINOĆ

Poruka je vrlo jasna!

Objavljeno:

Sinoć je u Roterdamu održano prvo popufinalno veče "Evrovizije", a sada se ovim povodom oglasila i pevačica Ana Bekuta.

U "Ahoy" areni sinoć je nastupila i predstavnica Hrvatske, Albina Grčić, sa pesmom "Tiktok", ali se nije plasirala u finale, zbog čega su komšije ogorčene, a iznenađena je i Ana Bekuta, koja je svoj stav iznela na Instagramu.

- Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci - bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale. Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na Evroviziji, sve je bilo fantastično - od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga - poručila je Ana.

- Albina, sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz Hurricanea, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja - dodala je pevačica.

Direktno u finale, koje će biti održano u subotu, 22. maja, plasirane su Nemačka, Italija i Holandija, a nakon glasanja za svoj plasman izborile su se: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.