"DA SAM DOBILA DETE SA NJIM OSTALA BIH U AUSTRALIJI"! Ostavila je NAJVEĆU LJUBAV, imala je turbulentne veze!
Foto: Silver

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO!

"DA SAM DOBILA DETE SA NJIM OSTALA BIH U AUSTRALIJI"! Ostavila je NAJVEĆU LJUBAV, imala je turbulentne veze!

Njen život su činili razni usponi i padovi, ali ona je sve to stojički izdržala, a iza nje stoji neprestana borba, jasni ciljevi, istrajnost i neizmerna hrabrost.

Objavljeno: 12:39h

Pevačica i bivša učesnica rijaliti programa, Dušica Grabović, od samog pojavljivanja privukla je veliku pažnju javnosti, kako svojom pojavom, atraktivnim izgledom ali i pesmama koje su za kratak period postali pravi hitovi i uveliko se slušaju i pevaju na raznim mestima.

Dosta glasina, natpisa, priča i pretpostavki je nešto što je obeležilo njen život, kako sa privatne tako i poslovne strane, a sada je samo za Espreso odlučila da konačno stavi karte na sto i otkrije mnoge nepoznate detalje iz svog života.

Dušica Grabović
foto: Silver

* Virus je poremetio čitavu planetu, mnoge javne ličnosti ostale su bez posla i prihoda, kako se ti snalaziš i da li imaš problema sa novcem?

- Virus je poremetio ceo svet, tako i moju branšu i moje kolege. Ali iskreno, ja nisam posustala u ovom periodu. Radila sam dosta reklama za mnoge modne brendove, tako da problema sa novcem nisam imala. Pre pandemije sam odradila velike tri turneje po Kanadi i Australiji i uspela sam da budem ekonomična, da i u tom periodu skupim ono što mi je potrebno i dovoljno za život u Srbiji. - započela je razgovor Dušica za Espreso.

* Zadesile su te dve smrti. Ujak ti je umro, a majke ti je preminula na rukama. Da li si iole uspela da prevaziđeš, sigurno jedan od najtežih momenata u tvom životu i kako se sada osećaš?

- Moj ujak je preminuo u decembru mesecu, nažalost otišao je iznenada i neočekivano. Trebao je da slavi rođendan 11. decembra, a preminuo je 4. decembra i to je ono što me je najviše pogodilo. Moja pokojna majka koja je umrla tačno pre 14 godina, ona je bila jako vezana za njega. Kažem sebi, da su oni zajedno i na nekom boljem i lepšem mestu sigurno od nas, to me je jako slomilo i puklo mi je srce na komade. - dodaje Dušica i otkriva na koji način je njen ujak uticao na nju kroz ceo život:

- Tu sam sada za ujnu, njegovu ćerku i sina i uvek ću biti deo njihove porodice, kao da je moja. Meni je uvek bio drugi otac, neko ko je obeležio moje detinjstvo, ceo moj život. Ja sam zbog njega obukla uniformu i ponosna sam, pošto mi se i danas javljaju ljudi kojima je on pomogao. Bio je načelnik granične policije, bio je pomoćnik ministra u Briselu, završio je dva fakulteta. Ponosno izgovaram njegovo ime i uvek ću ga čuvati u srcu. One koje volimo, nikada ne umiru i mi ih čuvamo u srcima, i uvek možemo da oživimo te uspomene. - istakla je ona.

Dušica Grabović
foto: Silver

* Čim si kročila na muzičku scenu, privukla si veliku pažnju medija i javnosti. Tvoji hitovi su krenuli munjevito da se dele i slušaju. Da li si to potajno u sebi očekivala i da li si nekada mogla da naslutiš da ćeš danas biti uspešna pevačica?

- Da, čim sam kročila na muzičku scenu bila sam primećena od strane publike, tako da su moje pesme naišle na dobru reakciju i puno mi je srce zbog toga. Ja sam prosto rođena da budem pevačica, javna ličnost, iako nikada nisam maštala o tome. Bila sam veliki sportista, bavila sam se karateom, ali eto, zamenila sam pendrek mikrofonom, pošto sam tada radila u policiji. Iskreno, pokojna Ksenija je mene otkrila i ona je želela da budem u njenoj grupi, ili da počnem da pevam, jer nije mogla da veruje da na aerodromu radi tako lepa policajka. Tako da sam se samo odlučila za muziku i hvala Bogu dobar korak sam napravila, dobar odabir i put u životu. Smatram da sam dosta postigla i tek ću da postignem, pošto imam već spremljene pesme, koje će nakon korone, koja se napokon stišava, sigurno biti plasirane. Idem sada na neke daleke destinacije, gde ću snimati spotove za njih i radujem se daljem uspehu. * Trenutno uživaš u ljubavi sa do sada nepoznatim muškarcem javnosti. Vešto ga sakrivaš, a da li već planirate nešto ozbiljnije? Brak, porodica, a na kraju i deca?

- Trenutno uživam u ljubavi, i naravno, planiram porodicu i već mi je i vreme, nekako osećam da treba da se skrasim, da imam svoju dečicu i svoj dom. Ali eto, kako Bog kaže biće, i ja imam dobru volju i važno je da imam onog s kojim planiram to i idem dalje u život. - ispričala je misteriozno Grabovićeva za Espreso.

* Pre par godina, u javnost je isplivala informacija da si se navodno tajno udala za bivšeg muža od Stoje Novaković. Tada se tvrdilo da su papiri upravo bili povod tvoje udaje. Da li je taj odnos prekinut ili ste pak još uvek u kontaktu i šta je toga svega istina?

- Što se tiče informacija za Australiju i udaju za bivšeg muža Stoje Novaković, to je apsolutna laž i i nije istina. Ja se jesam zabavljala sa njenim bivšim mužem i vrlo kratko smo bili u vezi. - otkrila je pevačica za Espreso i iskreno progovorila o svojoj najvećoj ljubavi iz Australije koja se nažalost prekinula, gde je tada odlučila da se vrati u Srbiju i nastavi sa svojom karijerom:

Dušica Grabović
foto: Silver

- Moja najveća ljubav koja je bila u Australiji, bila je posle tog Stojinog muža i to je dečko koga nikada nisam predstavila javnosti, a bio je moja najveća ljubav. Zbog Stojinog muža nisam dobila ništa, niti bilo kakve papire, to je mojom zaslugom i uspela sam da se u Australiji probijem kao model. Snimala sam i reklame na njihovom televiziji, koja je jako prestižna, tako da, ja sam zbog svoje snalažljivosti dobila papire i dan danas ih imam. Sve je to delom moje zasluge. Negde daleko, gde nisam imala ni tetku, ni stričeve ni nikog svog rođenog. Imala sam njega i uživala u velikoj ljubavi, i da se desila beba, ja bih verovatno ostala u Australiji, ali pošto se nije, vratila sam se da nastavim svoju karijeru i gde sam krenula muzičkim stopama.

* Često su izlazile glasine kako si u lošem odnosu sa koleginicom Andreanom Čekić, a upravo je to proizašlo iz priča da te je muvao njen bivši muž. Kako komentarišeš?

- Što se tiče Andriane Čekić i njenog bivšeg muža, da, on je meni slao neke preteće poruke i muvao me je dok je još bio u braku s njom. Inače sam jako dobra sa Andreanom, baš smo skoro bila na jednom snimanju, popričale smo i ostale smo u dobrim odnosima. Zvaću je na svadbi da mi peva, pošto obožavam njen glas i njene pesme. Njega ne bih da komentarišem zaista, bila pa prošlo. - kratko je priznala.

Dušica Grabović
foto: Silver

* Doživela si saobraćajnu nesrecu. Na svu sreću nisi zadobila teške povrede, ali ti je auto u potpunosti uništen. Šta se od tog trenutka promenilo kod tebe, kakve misli su ti prolazile kroz glavu, s obzirom da je jako teško kada čovek shvati koliko zapravo malo fali da se izgubi život?

- Što se tiče saobraćajne nesreće, da, ja nisam bila kriva i desilo se igrom slučaja. Auto je potpuno uništen i sve što novcem može da se kupi nije skupo. Nije mi ništa prolazilo kroz glavu, osim toga da jako verujem u Boga, i on me je sačuvao i zaista nisam imala ni jednu ogrebotinu. Auto je u medijima izgledao kao da sam ne daj Bože poginula u njemu, ali prosto, Bog me čuva i uvek me je čuvao i hvala mu na tome. Slaviću taj dan kao drugi rođendan.

* Često nastupaš na raznim mestima, gosti znaju malo više da popiju i oduzmu se kontroli. Da li si baš zbog toga imala neprijatne situacije?

- Što se tiče neprijatnih situacija, imala sam samo jednu situaciju. U Australiji, pošto je tamo malo nacionalizam izražen, pa su se u jednom trenutku, u klubu, našli su se gosti različite nacionalne pripadnosti. Tada je počela jedna srpska pesma, pa je dečko koje je druge veroispovesti krenuo da lomi. Tada je moj klavijaturista, koji je došao iz Srbije nagrubusio. Bačena mu je klavijatura, polomljeno je sve u klubu i to je jedina neprijatna situacija za celih 15 godina kako pevam.

* Tvoja prva ljubav bio je Peđa Blizanac. Oni su ti čak radili i pesmu "Jaka žena". U kakvim si sada odnosima sa njim i da li ti daje savete što se tiče odabira pesama?

- Moja prva ljubav je bio Peđa Blizanac i bilo je to jako davno. Prva ljubav zaborava nema (smeh). Peđa je jedan divan čovek, kao i Nenad koji su blizanci, i ja sam takođe blizanac, imam brata blizanca. Sve se to desilo tako spontano, ali ostali smo mi u dobrim odnosima i dan danas. Ostali smo jako dobri prijatelji. Kada sam uplovila u muzičku vode, on mi je snimao prvu pesmu koja se zove "Gde si sad", i snimili su oni meni par pesama. Sarađivali smo i dalje sarađujemo zajedno. Kad prođe korona, ja imam već kupljene pesme od njih, tako da imam samo reči hvale, to su jedni jako dobri ljudi, talentovani, iz mog grada i imaju apsolutnu moju podršku, kao i ja njihovu. - govorila je Dušica.

Dušica Grabović
foto: Silver

* Trenutno su trend razne estetske korekcije i operacije. Neke od javnih ličnosti prosto menjaju lični opis. Nedavno su osvanuli komentari da si se i ti podvrgla estetskoj hirurgiji, a neki su ipak tvrdili da su u pitanju razni editori za fotografije.

- Ponavljam sto puta, ja nikada ništa nisam radila na sebi. Čak ni hijaluron u usta nisam stavljala. Grudi su mi prirodne, zadnjica takođe, cela sam prirodna. Ceo život se bavim sportom. Od pete godine sam bila u reprezentaciji karatea i prosto, u tom zdravom telu zdrav je i duh. Pokušavam da održim svoje telo i dalje treningom, bavim se jogom i kiks-bokom, dugim šetnjama i radim na sebi. Protiv estetskih operacija nemam apsolutno ništa protiv ukoliko će nekoga to usrećiti, ali lično nemam potrebu jer mi je Bog sve dao. - naglasila je za Espreso.

* Koji su ti budući poslovni planovi i da li možemo da očekujemo neki BUM, ili neka promena pravca što se tiče muzike?

- Što se tiče pravca muzike, jedva čekam pesmu koju su mi Darko Dimitrov i Milan Radulović Lađa uradili još prošle godine. Spot se još uvek nije dogodio zbog pandemije, ali sada na jednoj dalekoj destinaciji, neću otkrivati kojoj, snimaću spot i napraviću zaista veliki bum. - istakla je Grabović i otkrila da je za njenu narednu pesmu zaslužna Sanja Vučić, jedna od predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji iz grupe Hurricane:

- Takođe, u saradnji sam sa Sanjom iz Hurricane. Ona mi je uradila pesmu koja se zove "Žena Džek". Kad me je videla prvi put, rekla je odmah, "ova pesma je prava za tebe". Ja i zaista jesam žena džek, oni koji me poznaju, znaju da sam to. To je totalno nešto novo. - završila je Dušica.

(Espreso/Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.