SMATRAJU JE NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA, A ONA JE DOSLOVNO PROMENILA LIČNI OPIS: Sada je u potpunosti PLASTIČNA! (FOTO)
Foto: Profimedia

skroz se promenila!

SMATRAJU JE NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA, A ONA JE DOSLOVNO PROMENILA LIČNI OPIS: Sada je u potpunosti PLASTIČNA! (FOTO)

Spisku operacija nema kraja..

Objavljeno: 18:22h

Holivudska glumica Megan Foks 16. maja napunila je 35 godina, a karijeru je počela još u tinejdžerskim godinama, odnosno 2001. u nekoliko manjih uloga na filmu i u serijama. No, ako biste pogledali njene tadašnje fotografije i uporedili ih sa onim danas - teško da biste pomislili da je reč o istoj osobi.

Megan Foks
foto: Profimedia

I, ne Megan nije jednostavno odrasla, već su u njenu transfromaciju prste umešale i brojne plastične operacije.

Svetsku slavu donela joj je uloga u filmu "Tranformers", a 2008. časopis FHM proglasio ju je najlepšom ženom sveta. Zarađivala je milione, bila rado viđen gost na crvenom tepihu, dobijala velike uloge, no onda su stvari krenule nizbrdo... Bar kada je o njenoj karijeri reč!

Naime, praktično preko noći surova holivudska industrija ju je istisnula usled činjenice da je uvek bila spremna da vrlo glasno kaže šta ne valja i šta se događa iza kulisa i na samim snimanjima.

Najviše žalim što sam pomogla medijima da me pretvore u lik iz crtaća", izjavila je Megan svojevremeno, koja je u nekoliko navrata otvoreno progovorila o neprijatnostima sa snimanja, što je Holivud navelo da je omrzne...

Megan Foks
foto: Profimedia

Uporedo sa tim, sama se posvetila više porodičnom životu i odgajanju dece, pa su ove dve stvari u kombinaciji od Megan napravili tek osrednju zvezdu, premda je imala daleko veće predispozicije.

No, ono što publiku intrigira više od onoga na koji način je lepa brineta nastavila da zarađuje novac, jeste zašto je u proteklih 15 godina gotovo promenila lični opis. Ne samo što je bukvalno neprepoznatljiva u odnosu na početak karijere, već je i trenutno njeno lice praktično "mumificirano".

Megan Foks
foto: Profimedia

Naime, glumica redovno deli svoje selfije na društvenim mrežama, a na svakom od njih vidna je upotreba botoksa i sličnih tretmana, koje Megan očigledno ne štedi... Nema nijedne bore, čak ni one najsitnije, na njenom licu, a čak su joj se i oči iskosile i suzile usled posledica korekcija.

Komentari publike su neretko vrlo oštri... "Volim te, ali zbog botoksa si počela izgledati kao Azijatkinja", "Stvarno si preterala", "Sećam se kad si bila najseksi žena sveta", "Pogledaš li se ikad u ogledalo", "Previše operacija", "Faca ti se toliko promenila", samo su neke od neprijatnih opaski na račun holivudske glumice, no na sve kritike Megan je ostala nema...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media