PEVAČICU ELEKTRU PRESRETALI DOK SE ŠETALA BAŠČARŠIJOM: Napravila totalni HAOS zbog ODEĆE KOJU NOSI!
Foto: ATA IMAGES

HIT

PEVAČICU ELEKTRU PRESRETALI DOK SE ŠETALA BAŠČARŠIJOM: Napravila totalni HAOS zbog ODEĆE KOJU NOSI!

Pevačica se oglasila za medije i otkrila da su je mnogi presretali u toku šetnje centrom grada i Baščaršijom.

Objavljeno:

Transrodna pevačica Elektra Elit boravila je nedelju dana u Bosni i Hercegovini, gde je spojila lepo i korisno i gde je nekoliko slobodnih dana iskoristila za odmor i obilazak znamenitosti.

Budući da su u Sarajevu mnogi imali predrasude o njoj zbog njenih jasnih stavova i otvorenoj podršci o legalizaciji prostitucije u mnogim državama, ona je ipak, kako kaže, dočekana raširenih ruku.

Pevačica se oglasila za medije i otkrila da su je mnogi presretali u toku šetnje centrom grada i Baščaršijom, gde su mnogi poželeli da se fotkaju sa njom, a njeni provokativni stajlinzi su i ovoga puta bili u centru pažnje.

Elektra Elite
foto: Youtube

Prema daljim navodima, starosedeoci grada otvoreno su joj govorili da je Elektra razbila predrasude o mnogim temama, te da je postala jedna od omiljenih javnih lica.

Pevačica je iskoristila priliku da obiđe i Mostar, Trebinje, Konjic i druge gradove Bosne i Hercegovine, gde je uživala "za sve pare". A kada je reč o galantnosti, i tu je pokazala da je pravi džek s obzirom na to da je konobare po restoranima čašćavala i po 100, 200 maraka.

Elektra Elit
foto: ATA IMAGES

"Uživala sam. Prvi put sam u Sarajevu bila prošle godine u avgustu. Tada sam bila tri dana i nisam stigla da vidim i osetim narod i lepote grada. Ovog puta je bilo drugačije. Ljudi su me prepoznavali na ulicama, prilazili, popričali... Iskreno, nisam se nadala da sam i tamo prepoznatljiva. Nisam naišla ni na jedan negativan komentar, niti bilo kakvu uvredu. Naprotiv, toliko ljubaznosti i gostoprimstva u životu nisam osetila. Policijski čas je svako veče od 23 sata, ali ni to mi nije smetalo jer sam bila u predivnom luks hotelu i ništa mi nije falilo", rekla je pevačica i dodala da je gostovala u nekoliko TV emisija.

Pevačica je na svom storiju redovno objavljivala fotke iz Sarajeva gde se videlo da je za šetnju gradom birala dekoltirane i provokativne kombinacije.

Elektra Elit
foto: ATA IMAGES

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.