BRISALA SAM KOMENTARE NAKON VAKCINACIJE! Karleuša je bila na meti NAPADA, a na ČUVENOJ FOTOGRAFIJI je bila UPLAŠENA
Foto: Aleksandra Čolić

šok

BRISALA SAM KOMENTARE NAKON VAKCINACIJE! Karleuša je bila na meti NAPADA, a na ČUVENOJ FOTOGRAFIJI je bila UPLAŠENA

Jelena otkriva da je brisala komentare na mrežama nakon vakcinacije, kao i da li je dobila 3.000 dinara.

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša privukla je veliku pažnju javnosti kada se vakcinisala protiv korona virusa, o čemu su izveštavali i mediji širom sveta, a njena "čuvena" fotka od tog dana ima urnebesnu priču.

- Iskreno da kažem, jesam očekivala to ali lokalno, da na Balkanu naravimo dobru poruku i da budemo društveno odgovorni i da mi javne ličnosti koristimo popularnost na pravi način, a ispostavilo se da čitava Evropa pričala o tome i da se Srbija predstavila Evropi i svetu u jako pozitivnom i lepom svetlu - rekla nam je Jelena.

- Pokazali su da ne samo da imamo vakcinu i da vakcinišemo narod, nego da možemo da biramo između četiri vakcine i da čak narod dobije novac za to, tako da su objasnili to kao neki fenomen u svetu - kaže pevačica i otkriva da je brisala komentare na mrežama nakon vakcinacije, kao i da li je dobila 3.000 dinara.

Jelena Karleuša
foto: ATA IMAGES

- Ne znam da li si videla na hiljade komentara koje sam blokirala, brisala... Brisala sam da ne vide iglu, da nije bilo igle, da uopšte nisam vakcinisana, da je sve fejk... Onda sam videla komentare da sam to uradila zbog 3.000 dinara koje nisam dobila, a nije mi jasno zašto nisam dobila kada jesam to uradila zbog 3.000 dinara?! (smeh) - rekla je Jelena i dodala:

- Moj saradnik Zoran kaže: "Zašto se uvek obazireš na negativne komentare, a ne pričaš o najdivnijim, pozitivnim, moru pozitivnih". Evo, malo i njemu, za ljubav, da kažem, čitava ta vakcinacija je proša i u interesantom mom stajlingu koji se jako puno komentarisao i ja sam uspela da jako dobro izgledam po nekim svetskim standardima, tako da su svi ti svetski mediji to tako kometarisali. Mnoge svetske javne ličnosti, Nikola Formićeti, čovek koji je stvorio Lejdi Gagu, čak je okačio čuvenu fotografiju sa puno papraca na svoj Instagram stori.

Jelena Karleuša, Goran Vesić, Ušće Vakcinacija
foto: Aleksandra Čolić

Pevačica je istakla da je na "čuvenoj" fotografiji sa vakcinacije zaista bila uplašena, ali ne zbog vakcine već da joj beli paravan ne padne na glavu jer su fotoreporteri počeli da ga ljuljaju.

- Ono je neverovatna slika! Fotoreporteri su napravili piramidu od tela, sve to izgleda tako namešteno, a u stvari to je momenat koji se stvarno desio. Onaj moj uplašeni pogled ka njima, jeste momenat kada su beli paravan počeli da ljuljaju i ja sam pomislila da će pred svim tim kamerama paravan da mi padne na glavu, da me preklopi i da me konačno dokrajči, ali se to nije desilo - rekla je Jelena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.