NISTE ZNALI! MRKA NE SME NI DA PISNE DOK SE ANA SREĐUJE: Bekuta priznala da se jednom RASPLAKALA kod frizera!
Ana Bekuta, Foto: RTV Pink printscreen

hit!

NISTE ZNALI! MRKA NE SME NI DA PISNE DOK SE ANA SREĐUJE: Bekuta priznala da se jednom RASPLAKALA kod frizera!

Ana Bekuta: Mrka se ne meša u moje promene imidža

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta u javnosti je uvek skockana od glave do pete, dok privatno voli da je obučena sportski i ležernije. Često je možemo videti na vračarskoj pijaci kao šeta u patikama i trenerci, dok pred kamerama voli da bude odevena po poslednjoj modi.

Transformacije su u njenom slučaju česte i ne dozvoljava nikome da se meša u to, pa čak ni njenom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću. Folkerka je u razgovoru za „Grand news“ istakla da Mrka razume njene potrebe sređivanja i da joj ne prebacuje što stalno menja garderobu i imidž, kao što je nedavno uradila kada je odsekla šiške i promenila frizuru.

“Milutin se ne meša. Potpuno razume moj posao i shvata da moram da se menjam, da svaki dan oblačim nešto drugo za razliku od njega. Ajde da ga ne ogovram, ali njemu garderoba nije toliko važna“, rekla je Ana.

Bekuta ističe da je davne 1995. godine doživela veliki stres kada joj je frizer kosu ofarbao u crno.

„1995. godine bila sam crna. Hteli smo da ofarbamo kosu u smeđe, odnosno boju čokolade. Međutim odreagovala sam čudno i bila pretamna za svoj ukus, Čak sam se i rasplakala. To je zapravi bio šok za mene, ali se navikla posle i prijalo mi je“, rekla je Ana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.