POZNATA PEVAČICA SE LJUBI SA BIVŠIM DEČKOM DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Svi smo čuli za NJEGA, NEZASITI SU! (FOTO)
Dušica Jakovljević, Foto: RTV Pink printscreen

AU KAKAV ŠOK!

POZNATA PEVAČICA SE LJUBI SA BIVŠIM DEČKOM DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Svi smo čuli za NJEGA, NEZASITI SU! (FOTO)

Ljubav će pobediti sve!

Objavljeno: 10:40h

O ljubavnom životu Kristine Kije Kockar poslednjih meseci mnogo se pisalo. Iako su u više navrata vezivali za razna muška imena, od razvoda od bivšeg supruga, Kristina nije ozvaničila nijednu vezu.

U poslednje vreme pobednica “Zadruge 1” ne krije da je srećna u ljubavi, a sinoć je rešila da na svom Instagram profilu napokon otkrije identitet momka sa kojim je u vezu i, gle čuda, dobro je poznat javnosti.

Reč je o fudbaleru i bivšem dečku voditeljke Dušice Jakovljević, Milošu Čavi Dimitrijeviću, a mediji Kiju i fudbalera povezuju još od 2019. godine.

Naime, Kija je sinoć na svom Instagram nalogu objavila stori sa novim dečkom u ljubavnom zanosu:

Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen Instagram

Kija Kockar nedavno je priznala da je u srećnoj vezi, ali tada nije želela da otkriva identitet svog izabranika, niti je ikada do sada delila zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

– Srećna sam! Imam veliku inspiraciju, to mi daje dečko sa kojim sam. Krila sam dugo da smo u vezi, na pauzi smo. Deli nas daljina i još neke sitnice, ali nemamo nikakve probleme. Zaljubljena sam i on je zaljubljen, imamo podršku drugih. Na pauzi smo, jer treba da napravimo jedan kompromis – rekla je ona pre nekoliko dana.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.