SEĆATE LI SE? ZNAMO JE PO HITOVIMA I JER JE BILA DEVOJKA ARKANOVOG SINA: Danas uživa u ljubavi sa 6 GODINA MLAĐIM!
Karolina Gočeva, Foto: Printscreen

zaboravljena?

SEĆATE LI SE? ZNAMO JE PO HITOVIMA I JER JE BILA DEVOJKA ARKANOVOG SINA: Danas uživa u ljubavi sa 6 GODINA MLAĐIM!

Poznata pevačica imala je bogat ljubavni život, a jedno vreme bila je u vezu sa Mihajlom Ražnatovićem.

Objavljeno:

Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva za jako kratak period postala je jedna od najpopularinij pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, a o privatnom životu uvek je izbegavala da govori.

Naime, Karolina se 23. septembra 2017. godine udala za Mihaila Korubina, šest godina mlađeg slikara sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”, kako je ispričala u jednom intervjuu. Venčali su se u nesvakidašnjem ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja.

On, inače, potiče iz umetničke porodice – njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

Šest godina ranije, makedonska pevačica zabavljala se i sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem leta te 2011. godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Makednoska pevačica je prethodne četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pre njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.