MI SMO IMALI NADREALNU LJUBAV: Rasta otkrio detalje odnosa sa Anom Nikolić: Rastali smo se za sveopštu dobrobit!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO

MI SMO IMALI NADREALNU LJUBAV: Rasta otkrio detalje odnosa sa Anom Nikolić: Rastali smo se za sveopštu dobrobit!

- Mi smo bili u vezi koju smo dosta dobro krili, bez obzira na to što su sva svetla bila na nama i što se svaki naš korak pratio.

Objavljeno: 22:59h

Reper Stefan Đurić Rasta gost je večerašnjeg izdanja emisije “Kontra šou” na Kurir televiziji. Rasta je nikad iskrenije progovorio o odnosu sa pevačicom Anom Nikolić, sa kojom iz braka ima ćerku Taru.

- Mi smo bili u vezi koju smo dosta dobro krili, bez obzira na to što su sva svetla bila na nama i što se svaki naš korak pratio. Mi smo se samo jednog dana obukli, otišli do opštine i uradili smo to. To je bila moja vizija prave ljubavi - tu ne mora da bude mnogo ljudi, stolovi od zlata, nego da prosto bude suština. Neverovatan je momenat da upravo od kad smo krocili u opštinu - ušli smo potpuno inkognito, a izašli smo kao vest godine, to mi nije prijalo, ali sam se brzo navikao na to - rekao je Rasta.

Rasta, Rasta treci tekst
foto: Promo

Je l si se i pre veze sa njom ložio na Anu Nikolić? - pitala je voditeljka.

Nisam, meni je ona bila kao...To je prosto bila neka muzika kao folk, mi smo imali bend i svirali smo pank. Meni je ti bilo užas. Kako sam odrastao, sazrevao i kako sam počeo malo ozbiljnije da gledam muziku kao posao i kao biznis, počeo sam da cenim neke izvođače. Nisam ja nju preterano slušao, ali njenu veličinu sam spoznao tek onog momenta kad smo ušli u studio i kad sam video da je ona neko ko mnogo dobro peva i da se razume u muziku, i neko ko čini dobar deo svojih pesama. Tako da mi se potpuno promenilo mišljenje i gledanje na stvari kad sam je upoznao - rekao je Rasta.

Da li postoji šansa da ponovo praviš muziku za Anu? - pitala je voditeljka.

- Zašto da ne. Ja apsolutno ne bežim od toga. Samo, ja sam neko ko veruje u energiju, verujem u momenat i ja iskreno radim muziku. Želim da kada budem imao neki momenat kao što je Labilna - naravno da bih radio sa njom. Sa albuma Labilna, svaka pesma je bila priča za sebe koja je činila celu stvar. To je album koji je obeležio period naše ljubavi - rekao je Rasta.

Rasta, Rasta treci tekst
foto: Promo

O razvodu sa Anom rekao je:

U nekim slučajevima je razvod bolja stvar, nego ostati po svaku cenu sa nekim. Mi smo imali nadrealnu ljubav koja je bila dosta eksplozivna, dosta filmična. Došao je trenutak kada je došlo nešto bitnije od nas dvoje, trenutak kad se Tara rodila. Tad smo shvatili da naše zajedničke energije na istom mestu ne čine dobru i racionalnu stvar za zivot. Mi smo se rastali za sveopštu dobrobit. Tu gde se dvoje rastanu, a ljubav i dalje postoji, ima puno posledica. Izađete sa mnogo rana i ožiljaka, ali je suština da to radite zbog toga da neko ne bi osetio ni najmanju stvar. Cilj je bio dovoljno veliki da se sve to izdrži - zaključio je Rasta u emisiji Kontra šou.

06:24

MI SMO IMALI NADREALNU LJUBAV: Rasta otkrio detalje odnosa sa Anom Nikolić: Rastali smo se za sveopštu dobrobit

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.