Pevač iskasapljen na snimanju spota! (FOTO)
Foto: Promo

nezgoda

Pevač iskasapljen na snimanju spota! (FOTO)

Ova nezgode se neretko dešavaju ali se malo zna o njima..
Objavljeno:

Pevač iskasapljen na snimanju spota! I dok se uglavnom priča i piše o sjaju i glamuru koji okružuju naše estradne zvezde, malo ko sazna šta se sve dešava iza kulisa i sa kakvim se oni nepredvidjenim situacijama i nedaćama susreću tokom rada.

foto: Promo

Upravo jedna takva, krajnje malerozna situacija dogodila se momcima iz popularne grupe "In vivo" pre par dana na snimanju spota za numeru pod nazivom "Akcent".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Numera "Akcent" je definitvno nešto drugačije, sveže i vrlo erotično. Kada smo uplovili u muziku prvi žanr koji smo radili je bio hip-hop, te nam iz tog razloga ovakva atmosfera u pesmi nije nepoznanica. - kaže Igor i dodaje da je spot uradjen u njihovoj produkciji "Visual Fever" pod čijim okriljem snimaju još od 2007-me godine kada su se predstavili hit numerom "Tu tu tu". - Što se tiče nesreće na snimanju u prvi mah sam se veoma uplašio. No sada, kada se malo bolje oseća već zadirkujemo Nevena, da će morati da ponovi to čuveno otvaranje šampanjca te da se ne sekira jer -uvek ima i drugu ruku." - duhovito je završio Igor i otkrio da nas premijera očekuje već za koji dan.

Šta se zapravo desilo?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.