RASTA STIGAO NA SNIMANJE KONTRA ŠOUA: Spreman da priča o svim INTIMNIM DETALJIMA, otkriće sve TAJNE!
Foto: Privatna arhiva

eskluzivno

RASTA STIGAO NA SNIMANJE KONTRA ŠOUA: Spreman da priča o svim INTIMNIM DETALJIMA, otkriće sve TAJNE!

Rasta je, takođe, otkrio i u kakvim je odnosima sada sa bivšom suprugom, a odgovorio je i šta možemo da očekujemo od njega u budućnosti

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić Rasta pojavio se ispred zgrade Kurir televizije kako bi bio deo novog izdanja emisije Kontra šou, koja se emituje večeras od 22h.

Rasta je stigao u pratnji obezbeđenja, obučen u svom prepoznatljivom stilu, a na sebi je nosio majicu iz svoje kolekcije.

Stefan Đurić Rasta
foto: Privatna arhiva

Reper je u emisiji nikad iskrenije govorio o svom životu i karijeri. Otvoreno je ispričao kako je proveo dane u pritvoru,kao i ko i šta mu je nedostajalo tokom tog perioda.

Voditeljke Jelena Nikolić i Marija Đurović bile su na ivici suza dok je govorio o emociji koju gaji prema svojoj ćerki Tari koju je dobio iz braka sa pevačicom Anom Nikolić.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Rasta je, takođe, otkrio i u kakvim je odnosima sada sa bivšom suprugom, a odgovorio je i šta možemo da očekujemo od njega u budućnosti.

Šta je pored ovoga Rasta ispričao u emsiji Kontra Šou, saznaćete večeras od 22h na Kurir televiziji.

KONTRASHOW GLEDAJTE UŽIVO NA TELEVIZIJI KURIR! MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, ,Orion Kanal 8

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.