PODNETA TUŽBA PROTIV KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Nakon što je brutalno NAPAO NJEGA, porodica reagovala!
Foto: RTV Pink printscreen

opasno

PODNETA TUŽBA PROTIV KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Nakon što je brutalno NAPAO NJEGA, porodica reagovala!

Da podsetimo, Kristijan Golubović nasrnuo je na Nenada Lazića Necu i na silu ga izbacio iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj

Objavljeno:

Nakon što je Tiktoker Nenad Lazić Neca doživeo epileptični napad u rijalitiju "Zadruga", posle incidenta u kojem je Kristijan Golubović nasrnuo na njega, oglasio se i Necin brat blizanac Predrag Lazić, te najavio tužbu protiv Golubovića.

- Mogu da kažem da nakon one brutalnosti, moja majka i ja planiramo da podnesemo tužbu protiv Kristijana. U ovom slučaju nećemo poslušati Necinu želju da povučemo tužbu kao što je bilo za Boru, jer je vređao našu porodicu - rekao je Predrag, prenosi "Mondo".

Neca
foto: youtubescreen

Da podsetimo, Kristijan Golubović nasrnuo je na Nenada Lazića Necu i na silu ga izbacio iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj.

Iako je Neca govorio da je to njegov kačkavalj, kleo mu se u mrtvog brata i uporno objašnjavao da nema ništa s tim, Kristijan mu nije verovao, te ga je ščepao i izbacio napolje, a od siline kojom je zalupio vrata razbilo se i staklo na njima. Neca mu je potom svašta izgovorio.

Lazić je onda samo pao na zemlju, a zadrugari su mu vadili jezik, te među sobom komentarisali da mu ide pena na usta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.