BAKA PRASE OTKRIO KO JE NAJLEPŠA OSOBA U NJEGOVOM ŽIVOTU: Objavio je i sliku, sada svi znaju!
Foto: ATA

au

BAKA PRASE OTKRIO KO JE NAJLEPŠA OSOBA U NJEGOVOM ŽIVOTU: Objavio je i sliku, sada svi znaju!

Bogdan, koji o svojoj porodici ne govori toliko često na mrežama, sada je svoje pratioce na Instagramu upoznao i sa majkom što je, očekivano, ponovo privuklo veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži

Objavljeno:

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već duže vreme privlači veliku pažnju domaće javnosti zbog sadržaja koji plasira svojoj publici, mahom maloletnoj, zbog čega je često na meti kritika, a lavina komentara krenula je svojevremeno, kada se je u medijima obelodanjeno da mu je otac sveštenik Nenad Ilić.

Bogdan, koji o svojoj porodici ne govori toliko često na mrežama, sada je svoje pratioce na Instagramu upoznao i sa majkom što je, očekivano, ponovo privuklo veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži. On je, naime, objavio nekoliko selfi fotografija i emotivan opis, koji je raznežio sve.

Najlepša osoba u mom životu i moja mama. Skapiram koliko mi nedostaje kad je ovoliko dugo nema! Jedva čekam da se vrati kući - napisao je Bogdan, koji je za manje od sat vremena prikupio blizu 80.000 lajkova na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.