JEDNA JE DIVA! KARLEUŠA UZVRATILA KOMPLIMENTE ŠERBEDŽIJI: Laska joj što je takva FACA javno hvali!
Jelena Karleuša, Foto: Aleksandra Čolić

dobar čovek!

JEDNA JE DIVA! KARLEUŠA UZVRATILA KOMPLIMENTE ŠERBEDŽIJI: Laska joj što je takva FACA javno hvali!

Pevačica uzvratila na pohvale koje joj je uputio Rade Šerbedžija

Objavljeno:

Svetski, a naš, Rade Šerbedžija ovih dana boravi u Beogradu, gde je na Festu primio nagradu za Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a ovim povodom istakao je da obožava pevačicu Jelenu Karleušu, te da gleda “Zvezde Granda” u kom je ona članica žirija.

Karleuša je odmah potom uzvratila divljenje svetski proslavljenom glumcu i prokomentarisala njegove reči upućene njoj.

Jelena Karleuša
foto: ATA

– Čovek je car, on je legenda, velika zvezda, jedini naš glumac sa ovih prostora koji je napravio svetsku, holivudsku karijeru. Poslala sam Saši Popoviću snimak, koji nije čuo kako on mene hvali, nego je čuo da on gleda “Grand” i njegov jedini komentar je bio: “Rade Šerbedžija gleda Grand”, ja kažem: “Dobro, gleda Grand, a vidi kako me je nahvalio čovek”, on kao: “Da, da, baš je car” – rekla nam je Jelena.

– Em me hvali, em gleda Grand, čovek je stvarno kralj i šmeker. Šta će more onih negativnih, groznih hejtera kada me ovakve svetske face hvale. Ponosna sam i hvala mu, nadam se da ću na neki način moći da se revanširam – dodala je Karleuša.

Pitali smo Jelenu da li bi sraađivala sa Šerbedžijom na filmu ukoliko bi od njega dobila poziv, a kako ona uvek iskreno kaže šta misli, ovog puta “potkačila” je mlade glumice.

Rade Šerbedžija
foto: Željka Dimić

– Nisam glumica, ali smatram da bih bila bolja glumica od ovih koje trenutno glume u našim domaćim serijama – rekla nam je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je juče podelila na svom Instagramu deo intervjua sa Radetom Šerbedžijom, u kojem je on hvali.

– Obožavam ovu, kako se ona zove, Karleušu… Šarmirala me je svojom pameti, inteligencijom, šašavošću, potpuno sjajno lice – rekao je ranije Šerbedžija za TV Prva.

(Espreso / Telegraf JETSET)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.