ISPLIVALI DETALJI RAZVODA IVANE I ŠA: Zna se kako će podeliti imovinu, ona ponovo pokazala VELIČINU, tražiće JEDNO!
Foto: Youtube

OPA

ISPLIVALI DETALJI RAZVODA IVANE I ŠA: Zna se kako će podeliti imovinu, ona ponovo pokazala VELIČINU, tražiće JEDNO!

Blizak prijatelj Aleksićevih sada je otkrio da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta

Objavljeno:

Nakon što je u rijalitiju "Zadruga" Nenad Aleksić Ša prevario svoju suprugu Ivanu sa rijaliti-cimerkom Tarom Simov, njih dvoje su rešili da na svoj sedmogodišnji brak stave tačku.

Blizak prijatelj Aleksićevih sada je otkrio da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta, te da će se sporazumno razići.

- Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime - ispričao je izvor blizak ovoj porodici.

Kako je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici.

Nenad Aleksić Sha, Nenad Aleksić Ša
foto: Print Screen Youtube

- Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj - ispričao je dobro obavešteni izvor.

- Oboje ih poznajem godinama, istina, Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u "Zadruzi". Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici - zaključio je izvor.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.