SVAKO SVOJ DEO POSLA! KARLEUŠA I NJEN MUŽ PODELILI DUŽNOSTI: Mnogi ni ne slute da je ona PRAVA DOMAĆICA!
Olja Karleuša, Foto: printscreen

niste znali!

SVAKO SVOJ DEO POSLA! KARLEUŠA I NJEN MUŽ PODELILI DUŽNOSTI: Mnogi ni ne slute da je ona PRAVA DOMAĆICA!

"Mislim da je to jedino pravilno i jedino normalno."

Objavljeno:

Pevačicu Olju Karleušu već neko vreme ne viđamo u javnosti, ali svi se sećaju njenih hitova "Žene lavice" i "Brushalter".

Prema Oljinim rečima ključ uspeha je bti normalan, kulturan i vaspitan, te da koraci moraju biti dobro promišljeni i kvalitetni. Svoje kolege poštuje, a po njenim rečima na našoj estradi mnogo je kvalitetnih pevača i umetnika.

- Ne gledam TV preterano, ono što upoznam upoznam preko društvenih mreža. Ima mnogo mladih i lepih žena i momaka da ne mogu da odvojim jednog. Mnogi se lepo bore i funkcionišu, puno je lepih pesama - rekla je Olja.

Budući da je zbog posla primorana da mnogo vremena provodi u gradu, Karleuša svaki slobodan trenutak koristi da ode u prirodu sa porodicom.

- Kada sam na Kopaoniku skijam, šetam i uživam. Kada sam na Avali, onda je to neki drugi vid rekreacije. Taj dodir sa prirodom, to je jedna čarolija. Mi, koji smo iz grada, volimo da pobegnemo sa strane, da imamo svoj mir, da čujemo ptičice, volimo da se okrenemo porodici, čitanju, filmovima i tako dalje - priznala je ona.

S obzirom na to da ima vikendicu na Avali, otkrila je da li ima baštu i da li voli da sadi cveće.

- Moj suprug i ja smo se podelili. Ja ništa ne radim u dvorištu, odgovorna sam za kuću. Žena dolazi samo jedanput nedeljno, za sve ostalo sam tu ja. U kući radim sve što rade normalne žene i mislim da je to jedino pravilno i jedino normalno. Ako znaš samo da se našminkaš i samo dve pesme da otpevaš onda si vrlo štur za sve ostalo, a ja sam u kući prava žena baš onako kako to treba da izgleda - dodala je Olja za kraj.

(Espreso / Grand.online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.