BESNA KAO FURIJA, LJUTA KAO RIS: Jovana Jeremić prekinula emisiju, pa izvređala prolaznike - HIT VIDEO!
Foto: Youtube

HAOS

BESNA KAO FURIJA, LJUTA KAO RIS: Jovana Jeremić prekinula emisiju, pa izvređala prolaznike - HIT VIDEO!

Jovana je nakon nemilog događaja vidno iznervirana osula paljbu po vozaču u programu uživo ističući da je reč o, kako je rekla "seljačizmu"

Objavljeno:

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić ponovo je postala potpuni hit na društvenim mrežama, zbog svoje reakcije tokom snimanja jedne emisije, kada je pored nje pod punim gasom projurio automobil.

Jovana je nakon nemilog događaja vidno iznervirana osula paljbu po vozaču u programu uživo ističući da je reč o, kako je rekla "seljačizmu".

- Ovo je seljačizam teški. Vozi BMW-a koji mu je kupio ćale, on ne bi imao tri banke da kupi bilo šta, ne bi mogao da kupi salvete u prodavnici. Nego mu je tata kupio i sad se ku**i misleći da ću ja da se okrenem. Neću! Zato što se ja ne ložim na ovakve stvari. Meni je žao što su ovakvi klinci - rekla je voditeljka.

- Dragi moji tinejdžeri, ovo je nikako ne. Kad zaradite onda se možete hvaliti, ali kada zaradite sami nikada se nećete hvaliti na ovakav način. Ja sam zarađivala sama... A ovo prave devojke odbija! - istakla je Jovana u izjavi koja je ubrzo postala hit na svim društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.