SRBIJA JE LUDELA ZA NJIM PRE 20 GODINA, A ONDA JE SAMO NESTAO: Evo gde je danas čuveni Goran i šta sada radi!
Foto: Printscreen

opa

SRBIJA JE LUDELA ZA NJIM PRE 20 GODINA, A ONDA JE SAMO NESTAO: Evo gde je danas čuveni Goran i šta sada radi!

Ugostiteljstvom se, inače, takođe bavi godinama

Objavljeno:

Goran Vukošić na početku svoje višegodišnje karijere snimio je „Život ide dalje”, a zatim i još veći hit sa koleginicom Minom Kostić, „Isti igrači”. Nakon toga, međutim, povukao se sa scene, a to što za sve ovo vreme ima svega dve „udarne pesme” – nije mu problem.

Prva se i dalje često naručuje po klubovima i kafanama, a on je vremenom „prešao” i u ugostiteljstvo.

– Stvarno sam ponosan na tu pesmu i na vreme kada smo je radili. Nisam ni slutio tada da će ući u antologiju narodnih pesama. Na početku karijere, samo mi je bila želja da jedna moja pesma bude hit. Eto, desile su mi se dve – počeo je Goran u „Grand magazinu” svoju priču, pa nastavio: Tu sam! Konstantno snimam i radim posao, ali pored dva mega hita koja imam, dao sam sebi za pravo i pruštio luksuz da ne moram stalno da snimam. Iskren da budem, nisam hteo pošto-poto da snimam pesme. Imam i sad nešto u planu, ali ne žurim. Čekam da se ova situacija sa virusom stabilizuje, pa da radim dalje.

Ugostiteljstvom se, inače, takođe bavi godinama.

– Već šest godina držim kafić u Beogradu. Tamo sam ugostitelj, ovde sam pevač – otkrio je on, napominjući da ga trenutna epidemiološka situacija svakako i te kako brine, kao i njegove brojne kolege, koji već više od godinu dana ne rade.

(Espreso / 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.