BILJANA TIPSAREVIĆ SE NIJE JAVLJALA JANKU NA TELEFON GODINU DANA, SADA JE OTKRILA DETALJE: Za sve je kriv KOMŠIJA!
Foto: Damir Dervišagić

hit

BILJANA TIPSAREVIĆ SE NIJE JAVLJALA JANKU NA TELEFON GODINU DANA, SADA JE OTKRILA DETALJE: Za sve je kriv KOMŠIJA!

Otkrila je kako su se upoznali.

Objavljeno:

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević ispričala je zanimljivu priču kako je upoznala svog supruga, tenisera Janka Tipsarevića.

- Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21-22 godine, kako vreme leti... Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila – započinje modna dizajnerka.

Biljana Tipsarević
foto: Print Screen Youtube

- Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on mene predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana – priča Biljana kroz smeh.

- Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog tretnuka – priča Tipsarevićeva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Biljana Tipsarević
foto: Print Screen Youtube

Dizajnerka je objasnila i zašto je tako postupila.

- Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bi danas bili porodica i imali dvoje predivne dece – zaključuje Biljana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.