RASTA PRODAJE VILU U KOJOJ JE TREBAO DA ŽIVI SA ANOM: Uzeće ozbiljnu lovu, cifra je velika kao BEOGRAD NA VODI!
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

RASTA PRODAJE VILU U KOJOJ JE TREBAO DA ŽIVI SA ANOM: Uzeće ozbiljnu lovu, cifra je velika kao BEOGRAD NA VODI!

Misleći da će sa pevačicom provesti ceo život, kupio je dva placa i sagradio kuću koja se prostire na 500 kvadratnih metara

Objavljeno:

Nakon što je bio lišen slobode nekoliko meseci, Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, rešio je da promeni pojedine stvari u svom životu, a između ostalog odlučio je i da se reši i kuće koju je napravio dok je još bio u braku sa Anom Nikolić, pišu domaći mediji.

Prema pisanju Nove.rs, reper je odlučio da proda kuću u Malom Mokrom Lugu, koju je gradio dok je bio u braku sa pomenutom pevačicom, za koju je nezvanična cena oko 300.000 evra.

Rasta
foto: Printscreen/jutjub

- Rasta ne planira da živi u Malom Mokrom Lugu jer je navikao na centar grada, a i zgodniji mu je zbog posla. Misleći da će sa pevačicom provesti ceo život, kupio je dva placa i sagradio kuću koja se prostire na 500 kvadratnih metara. Nekretninu još uvek nije dao u oglase, niti je angažovao agenciju radi ubrzanja procesa, ali je raširio priču preko svojih prijatelja da prodaje kuću, pa su kupci već počeli da se javljaju. Dva, tri zainteresovana kupca su odustala kada su čuli da traži 300.000 evra. To ga je malo pokolebalo, te je postao nesiguran u to da li mu je pametno da je uopšte prodaje - otkriva izvor.

Rasta je, navodi se, u izgradnju pomenute nekretnine i imanja uložio ogromnu sumu novca, a sama kuća i plac su opremljeni po poslednjoj modi.

- Stavljena je svuda PVC stolarija i sprovedena je struja i voda. Prizemlje i prvi sprat bili su rezervisani za stanovanje, dok je u potkrovlju bio plan da se smesti spa i velnes centar, teretana i muzički studio. U dvorištu, koje se prostire na desetak ari, izgrađen je bazen dimenzija četiri sa deset metara. Radovi na bazenu počeli su 2018. godine i samo u to je uloženo oko 30.000 evra zbog dizajniranih pločica po narudžbini, hidromasažera, prečišćivača i pumpi za vodu, reflektora… Rasta je pored kupio još jedan plac od pet ari, gde je planirano da se izgradi velika garaža - rekao je izvor za pomenuti medij.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.