ZNAČILO MI JE DA ME POREDE SA INDI, TADA SAM BILA RUŽNO PAČE! Edita otkrila kako joj je bilo dok se takmičila u ZG
Edita Aradinović, Foto: Kurir TV

Saša i Žika su hteli da se prijavim opet

ZNAČILO MI JE DA ME POREDE SA INDI, TADA SAM BILA RUŽNO PAČE! Edita otkrila kako joj je bilo dok se takmičila u ZG

Edita je otkrila da je senka popularnosti njene sestre nije ugrožavala

Objavljeno:

Pevačica Edita Aradinović gošća je večerašnjeg izdanja emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Voditeljke Jelena Nikolić i Marija Đurović vratile su Editu u period njenih početaka, kada se takmičila u Zvezdama Granda, pa je pevačica otkrila kako sada gleda na to iskustvo:

- Tad sam išla u srednju školu i nije mi bilo bitno da radim, nego da se pojavim na TV-u i da ja izgledam i pevam. Nisam to shvatala ozbiljno, a Saša Popović i Žika su tada pravili ozbiljne zvezde koje su išle odmah da rade. Ja nisam radila, nisam imala iskustva po klubovima. Onda su mi rekli: Hajde sad, nema veze što nisi prošla, prijavi se sledeće godine i sigurno ćeš proći, bićeš i starija i taman dok se malo nakupiš iskustva - rekla je Edita.

kontrashow II
foto: Kurir TV

S obzirom na to da je u tom periodu njena rođena sestra, pevačica Indira Indi Aradinović, bila veoma popuplarana, Edita je otkrila da je senka popularnosti njene sestre nije ugrožavala:

kontrashow II
foto: Kurir TV

- Sa zadovoljstvom. Ja sam tad bila malo ružno pače i značilo mi je. Ona je stvarno imala najveće hitove i bila je posebna - zaključila je Edita u Kontra šouu.

00:36

ZNAČILO MI JE DA ME POREDE SA INDI, TADA SAM BILA RUŽNO PAČE! Edita otkrila kako joj je bilo dok se takmičila u ZG: Saša i Žika su hteli da se prijavim opet

00:37

ZNAČILO MI JE DA ME POREDE SA INDI, TADA SAM BILA RUŽNO PAČE! Edita otkrila kako joj je bilo dok se takmičila u ZG: Saša i Žika su hteli da se prijavim opet 2

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.