BUMERANG! TARA NAKON IZLASKA POPILA ŠAKU LEKOVA I STRAHUJE ZA ŽIVOT?! Petnje stalno stižu iz salona bivše žene Ša?!
Foto: Insatgram printscreen

ne izlazi nigde!

BUMERANG! TARA NAKON IZLASKA POPILA ŠAKU LEKOVA I STRAHUJE ZA ŽIVOT?! Petnje stalno stižu iz salona bivše žene Ša?!

Ne može da se pomiri sa realnošću.

Objavljeno: 12:09h

Tara Simov, diskvalifikovana zadrugarka, ne može da se pomiri sa tim što više neće provoditi vreme sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša.

Tara Simov
foto: Youtube

Naime, kako pišu domaći mediji, ona je nakon izlaska iz rijalitija na lekovima i smršala je osam kilograma.

- Tara je neprepoznatljiva. Stalno je na lekovima i smršala je osam kilograma. Popila je šaku lekova kako bi se smirila. Ne izlazi iz stana, boji se za svoju bezbednost. Nije znala da će rijaliti toliko ostaviti traga na nju i sve članove porodice, za sve je zabrinuta - poručuje jedan od članova njene porodice i dodaje:

Tara Simov
foto: Youtube

- Pretnje joj svakodnevno stižu iz salona Nenadove supruge Ivane i to nije nimalo naivno. Krhka je da bi se sa svime izborila. Pokušava da skupi energiju i krene dalje, ali joj teško ide. Užasnuta je zbog svega i nije joj lako. Pokušaće iz svega da se izvuče, međutim sve je ostavilo velik trag na nju - zaključuje izvor.

Simova je, podsetimo, u rijalitiju fizički nasrnula najpre na Miljanu Kulić, a onda i na Ša, da bi potom Tara porazbijala pola inventara na imanju "Zadruge". Produkcija je potom juče donela odluku da je diskvalifikuje. Veliki šef je poslao pismo, kojim je obavestio zadrugare da je Tara izbačena iz "Zadruge 4".

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.