ĐOLE ĐOGANI UHVAĆEN U PREVARI?! Poljubac jasan ko sunce zabeležen u kolima, ovo je žena sa kojom se ljubio! (VIDEO)
Foto: printscreen

opa!

ĐOLE ĐOGANI UHVAĆEN U PREVARI?! Poljubac jasan ko sunce zabeležen u kolima, ovo je žena sa kojom se ljubio! (VIDEO)

Uhvatile ga kamere "Paparaco lova"!

Objavljeno:

Đole Đogani uhvaćen je sa nepoznatom ženom u svom automobilu.

Kada je ekipa "Paparaco lova" pre nekoliko dana krenula da prati bračni par Đogani, Vesnu i Đoleta, nakon snimanja jedne emisije, nije ni slutila da će dan kasnije doći do šokantnog otkrića i poznatog densera uhvatiti u preljubi.

Dan kasnije, Đogani se vozio sam ulicama Beograda istim automobilom u kojem je snimljen i sa Vesnom. Međutim, u jednom trenutku se nakratko zaustavio, a u automobil mu je ušla javnosti nepoznata gospođa, sa papirima u rukama, nakon čega su se brzo razišli, zbog čega isprva nije bilo ništa sumnjivo.

zabava, estrada, Đole Đogani
foto: printscreen

Izgledalo je kao da imaju isključivo prijateljstki odnos.

On je, potom, snimljen kako nastavlja dalje sam i odlazi do jednom prestoničkog hotela gde je koristio usluge spa centra, a zatim prošetao ulicom kako bi čuo glasovne poruke.

Svratio je do banke, a potom ponovo seo u automobil i krenuo u nepoznatom pravcu, a za njim i "Paparaco lov". Đole se zaustavio na novoj lokaciji, a u auto mu je ušla istao ona žena, javnosti nepoznata, sa početka potere.

Izvesna gospođa je, malo pre nego što je izašla iz Đoletovih kola, dobro osmotrila da li znatiželjnih očevidaca ima na vidiku, a kada se uverila da je sve "bezbedno", približila se oženjenom denseru i pao je poljubac. Žena je nakon toga izašla iz njegovog automobila, a on se okrenuo i nastavo dalje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.