"JEDNOM KADA OVO PROĐE..." NEDOSTAJE JOJ MUZIKA I NORMALAN ŽIVOT: Neda Ukraden otvoreno o novonastaloj situaciji!
Neda Ukraden, Foto: Zorana Jevtić

iskrena!

"JEDNOM KADA OVO PROĐE..." NEDOSTAJE JOJ MUZIKA I NORMALAN ŽIVOT: Neda Ukraden otvoreno o novonastaloj situaciji!

Neda Ukraden: Ceo život živim od prodatih ulaznica i ploča

Objavljeno:

Pevačica Neda Ukraden nedavno je objavila pesmu pod nazivom „Jednom kada ovo prođe“, a tekst numere upravo opisuje ovo teško vreme u svetu zbog koronavirusa. Pevačica je u današnjoj emisiji „Među nama“ na TV Nova S prikazala spot za numeru, pa je ispričala kako se ona oseća i kako je doživela prethodnu i ovu godinu.

„Konačno posle ovog posta od 13 meseci ušla sam u studio i završila čak tri nove pesme. Te sjajne pesme došle su mi kao naručene i kao čista terapija. Pesme nisam birala teritorijalno nego su došle od sjajnih autora i kompozitora“, rekla je Neda o novoj pesmi.

Neda Ukraden
foto: Instagram printscreen

Ukraden ističe da je željna posla i publike jer više od godinu dana nije radila.

„Meni odmor nije smor. Možda se razlikujem od ljudi koji doživljavaju odmor kao nešto što je tortura, moranje, ružno, opterećujuće. Iako sam se obrazovala za sasvim druge stvari, ja sam izabrala da se bavim nečim što volim. To je muzika koja uvek nije bila ni prijatna, ni sigurna, i koja je celog života zapravo igranje startnom pozicijim, odnosno uvek krećeš od nule u takmičenju sa nekim daleko mlađim, drugačijim, lepšim, zgodnijim, ružnijim… Mi smo u surovoj tržišnoj utakmici i ceo život sam živela od prodatih ulaznica i prodatih ploča, odnosno nosača zvukova. Meni je rad spas od mnogo čega, ne samo u finansijskom smislu. Neko sam ko je radoholik i ako sam se ikad u životu odmarala, to sam za ovih 13 meseci“, rekla je pevačica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.