JELENI GAVRILOVIĆ SLOMLJENO SRCE ZBOG GLUMČEVE SMRTI: Potpuno je dotukla vest, BESNA I LJUTA ZAPLAKALA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Prva

tuga!

JELENI GAVRILOVIĆ SLOMLJENO SRCE ZBOG GLUMČEVE SMRTI: Potpuno je dotukla vest, BESNA I LJUTA ZAPLAKALA! (FOTO)

Oprostila se od glumca.

Objavljeno:

Danas je u Beogradu posle teške bolesti u 73. godini, preminuo Feđa Stojanović, naš poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak Pozorišta Atelje 212.

Jelena Gavrilović
foto: Printscreen/Instagram

Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1973. godine u klasi prof. Milenka Maričića. Stalni je član Pozorišta Atelje 212 od 1973. godine. Radio je i kao profesor na Katedri za glumu na Akademiji umetnosti BK Univerziteta.

Ostaće upamćen po velikom broju uloga koje je ostvario u Ateljeu 212, Zvezdara teatru, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Teatru Madlenianum, Malom pozorištu "Duško Radović", Pozorištu "Boško Buha", ali i po ulogama u mnogobrojnim televizijskim serijama i filmovima.

Mnogi glumci i prijatelji se opraštaju od legendarnog glumca,a tim povodom se oglasila i naša mlada glumica Jelena Gavrilović te rekla da je i ljuta i tužna zbog vesti o smrti Stojanovića:

- Da li znaš koliko te volim najdraži moj Fele? Toliko mi je slomljeno srce, da sam ljuta na tebe... i pomalo besna! - napisala je Jelena i dodala:

- Zauvek, zauvek, dok sam živa ću pamtiti sve naše razgovore... tvoja gunđanja, smejanja, sve! A ti znaš sve ostalo, pa do našeg sledećeg susreta. Znam da moraš poći sad. - zaključila je glumica.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.