RAZVOD KOJI KOŠTA STOTINE MILIJARDI EVRA: Bil Gejts zvanično objavio da nakon 27 godina braka OSTAVLJA suprugu!
Foto: Profimedia

au

RAZVOD KOJI KOŠTA STOTINE MILIJARDI EVRA: Bil Gejts zvanično objavio da nakon 27 godina braka OSTAVLJA suprugu!

Vest je objavio na svom zvaničnom nalogu na Tviteru:

Objavljeno:

Na pomolu je još jedan u nizu najskupljih razvoda na svetu, ako ne i najskuplji. Osnivač kompanije Majkrosoft, Bil Gejts, saopštio je da se razvodi od supruge Melinde posle 27 godina braka.

Vest je objavio na svom zvaničnom nalogu na Tviteru:

- Posle mnogo razmišljanja i velikog rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo brak. U ovih 27 godina podigli smo troje sjajne dece i osnovali fondaciju koja širom sveta pomaže ljudima da žive bolje. I dalje verujemo u tu misiju i nastavićemo da radimo zajedno, ali ne verujemo da možemo da se razvijamo kao par u narednoj fazi našeg života. Molimo za malo prostora, privatnosti i razmevanja za našu porodicu u trenucima dok pokušavamo da zaplovimo kroz ovaj novi život - napisao je on na ovoj društvenoj mreži.

Bil Gejts
foto: Profimedia

Za samo 15 minuta objava je dobila preko deset hiljada lajkova i šerovana je oko pet hiljada puta.

Melinda, rođena pre 56 godina u Dalasu, diplomirala je računarsku tehniku, a magistrirala ekonomiju. Tokom rada u „Majkrosoftu“ upoznala se sa Bilom Gejtsom, za koga se venčala 1994. na privatnoj ceremoniji na Havajima. Imaju ćerke Fibi i Dženifer i sina Rorija.

Bil Gejts
foto: Printscreen

Bil Gejts, tehnički mogul, bio je najbogatiji čovek na planeti, dok na scenu nije stupio Džef Bezos i preoteo mu titulu. Prošle godine, njegovo bogatstvo procenjeno je na 123 milijarde dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.