ŠA JE IVANU JAVNO PONIZIO, PREVARIO I OSTAVIO: Ona sada ima TOP plan, uzima mu POLA HONORARA, ima da se OBOGATI?!
Foto: Instagram

hit

ŠA JE IVANU JAVNO PONIZIO, PREVARIO I OSTAVIO: Ona sada ima TOP plan, uzima mu POLA HONORARA, ima da se OBOGATI?!

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, rešila sve da naplati - oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju

Objavljeno: 12:45h

Od kako ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario s Tarom Simov, Ivana se nije oglašavala u medijima, ali njen lajv s Vladimirom Tomovićem, kako bi demantovala navode da je u vezi s njim, razbesneli su učesnika Zadruge toliko da je krenuo svakodnevno da je vređa u programu.

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, rešila sve da naplati - oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju!

Ša
foto: RTV Pink printscreen

"Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice", rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

"U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati... međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 evra".

(Espreso / Informer Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.