MAJKA TANJE SAVIĆ VIŠE NE ĆUTI, MORALA JE DA SE ODMAH OGLASI: Progovorila o bivšem zetu: "Dušan joj PRETI"!
Foto: Instagram printscreen

AU

MAJKA TANJE SAVIĆ VIŠE NE ĆUTI, MORALA JE DA SE ODMAH OGLASI: Progovorila o bivšem zetu: "Dušan joj PRETI"!

Prvo smo sreli pevačicinu majku Živanu, koja nam je otkrila da Tanja još uvek nije otišla u Australiju po sinove zbog straha od supruga Dušana Jovančević

Objavljeno:

Tanja Savić već godinu dana vodi bitku sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem oko starateljstva nad sinovima Đorđem i Maksimom.

Ekipa jednog medija otišla je u selo Radinac, gde je pevačica donedavno živela u porodičnoj kući, kako bi videli kakva je trenutna situacija.

Prvo su sreli pevačicinu majku Živanu, koja je otkrila da Tanja još uvek nije otišla u Australiju po sinove zbog straha od supruga Dušana Jovančevića.

Tanja Savić
foto: Instagram

Podsetimo da je pre godinu dana Tanjin suprug odveo njihove sinove u Australiju, bez pevačicine dozvole i da od tada nije videla svoju decu, osim putem telefona i video-poziva. Naon godinu dana suđenja, sud je pre nešto više od mesec dana doneo presudu kojom je dozvoljeno da pevačica dovede decu u Srbiju, ali pitanje starateljstva još uvek nije rešeno. Spekulisalo se da je Dušan Jovančević podneo žalbu na ovu presudu, iako je Tanja priložila sve papire kojima je dokazala da su deca ranije živela u Srbiji i da imaju obezbeđen boravak.

Pevačicina majka je za medije otkrila prepreke zbog kojih je Tanja još uvek u Srbiji bez sinova.

– Tanja se preselila u Smederevo, kupila je stan. Nema s kim da ide u Australiju, a sama ne sme. Pretio joj je, govorio joj: „Ako dođeš, ja ću da ti…”. Ne smem ništa mnogo da pričam bez Tanje. Prošli put kada sam bila na televiziji, ona je htela da me ubije. Sve je u redu sada sa njom, ona je dobro, jedino što želi je da spasi svoju decu, to svaka majka može da razume – rekla je Živana Savić, koja tvrdi da bi Tanja odmah otišla, ali se porodica, koja joj je u ovom periodu najveća podrška, ne slaže sa tim da se pevačica sama uputi u daleku zemlju.

Tanja Savić
foto: Youtube

– Godinu dana je prošlo otkada je odveo decu, prošli Vaskrs je bio veoma tužan. Htela je da krene po sinove još pre dve-tri nedelje, ali ja joj nisam dala da ide sama, ni slučajno, iako bi ona bila spremna i pešaka da ode u Australiju. Neko od nadležnih treba da ide sa njom. Sada živi sa sestrom Biljom u Smederevu, da joj nema nje, ja ne znam šta bi bilo sa Tanjom. Bilja sada ima koronu, pa smo ponovo Vaskrs proslavili odvojeno. Tužna sam mnogo, jer je Tanji teško, jedva izdržava. Čula se sa decom kada on poželi, ali od sada mislim da će morati da joj dozvoli to uvek. Sada se svako jutro čuju, jer tako mora, ali ne znam da li će joj dati da dovede decu u Srbiju. Oni su ovde više boravili nego tamo – rekla je majka Tanje Savić za medije.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.