VESNA ZMIJANAC USLIKANA BEZ MASKE I ŠMINKE KAKO TUMARA PO PRODAVNICI: Kršila sve što je stigla, ne haje na zabrane!
Foto: Kurir tv

ŠOK

VESNA ZMIJANAC USLIKANA BEZ MASKE I ŠMINKE KAKO TUMARA PO PRODAVNICI: Kršila sve što je stigla, ne haje na zabrane!

Inače, pevačica već neko vreme odbija sva gostovanja po emisijama, pravdajući to strahom od virusa, pa je nejasno zbog čega nije ispoštovala osnovnu meru da nosi zaštitnu masku na licu

Objavljeno:

Pevačicu Vesnu Zmijanac paparaco Kurira uslikao je pre nekoliko dana na Vračaru u jednoj luksuznoj prodavnici nameštaja.

Ono što prvo upada u oči je to da se opustila kada je poštovanje protivepidemijskih mera u pitanju, pa folk zvezda nije nosila masku. Inače, ona je često isticala da se plaši virusa, ali, eto, sada se nije zaštitila.

Inače, Vesna je jednoj od najskupljih prodavnica nameštaja u Beogradu, provela skoro sat vremena razgledajući ugaone garniture, stolove i stolice, a kada je izašla, videli smo da je automobil parkirala na mestu gde to nije dozvoljeno.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir tv

Da Zmijančeva nije bila zadovoljna izborom nameštaja u ovom salonu, ili je ipak bio preskup za njen džep, pa je odustala od kupovine, moglo se videti i po njenom nervoznom izrazu lica, koji smo zabeležili kada je izašla iz prodavnice.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir Tv

Inače, pevačica već neko vreme odbija sva gostovanja po emisijama, pravdajući to strahom od virusa, pa je nejasno zbog čega nije ispoštovala osnovnu meru da nosi zaštitnu masku na licu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.