ZNA UNAPRED! BOSANAC SE IZLANUO KO ODNOSI POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA: "Žiri se zaigrao, ON je bez konkurencije"!
Foto: Stefan Jokić

opa!

ZNA UNAPRED! BOSANAC SE IZLANUO KO ODNOSI POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA: "Žiri se zaigrao, ON je bez konkurencije"!

Progovorio i o tome koliko se javna scena promenila.

Objavljeno:

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac jedan je od članova čuvene šestorke koja sačinjava kako neki kažu "oštar" žiri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

On je sada progovorio o aktuelnoj sezoni ovog takmičenja, istakao da su se njegove kolege "zaigrale", kao i ko je kandidat koji po njemu nema konkurenciju.

"Kandidati ispadaju, na veliku žalost te dece, ali mora neko i ispasti da bi takmičenje imalo nekog smisla. Najviše su se zaigrali pevači, moje kolege koji misle da su producenti, mentori. Sada se oni malo više takmiče nego deca. To je meni komično", rekao je Bosanac na početku razgovora pa dodao:

Isak Šabanović
foto: Youtube

"Mislim da će pobednik biti Isak Šabanović. On je najveći favorit, pa ćemo videti. Dečko je opravdao sve hvalospeve, možda bi, za moj ukus, mogao malo stabilnije intonativno da peva. Ali, za sada, nema nikoga ko će se njemu suprotstaviti, ako gledamo na kompletni utisak jedne buduće zvezde. Neverovatan je. Poznavajući glasanje publike, nadam se da će njega proglasiti pobednikom. Žiri koji će odlučivati o takmičarima, a koji formira 'Grand' mimo nas, verovatno će glasati kako njima odgovara".

Dragan Stojković Bosanac osvrnuo se i na to kako je muzička scena izgledala kada je on počinjao karijeru, u odnosu na današnje stanje.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

"Ne razlikuje se puno. Razlikuje se u agresivnom pristupu nečega što se zove polupevači ili uslovno rečeno pojave. Ja ih zovem 'stvari koje služe za gledanje'. U moje vreme i danas, u svakom civilizovanom svetu, u svakom zanatu se traži prioritet zanata, u muzici je to pevanje ili sviranje, a tek onda dolazi sve ono što bi nadogradilo i ulepšalo lepo pevanje ili nastup. Danas se pojavljuju neke osobe koje se bave ko zna čime, koje koriste muziku da bi se bavili tim nekim mutnim radnjama, o čemu se danas nadaleko priča u javnosti", rekao je Bosanac.

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.