NEVALJALA ZEČICA! JELENA KARLEUŠA NEMA MIRA, VOLI DA PROVOCIRA VIŠE OD SVEGA: Nije za one ispod 18 godina! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen / karleusastar

vrela!

NEVALJALA ZEČICA! JELENA KARLEUŠA NEMA MIRA, VOLI DA PROVOCIRA VIŠE OD SVEGA: Nije za one ispod 18 godina! (FOTO)

Jelena je na sebi i ovoga puta imala "jaku" i provokativnu kombinaciju

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu nekoliko provokativnih fotogarfija koje su i ovoga puta njene pratioce ostavile bez daha.

JK je sada pozirala kao nemirna zečica dok je pozirala u svom kupatilu i slala vrele pozdrave.

Naime, Karleuša je na sebi i ovoga puta imala "jaku" i provokativnu kombinaciju, kojom je uspela da iznese svoj temperament, ali i kako je u nekoliko navrata govorila, karakter "prave lavice".

Poznato je da je Jelena jedna od retkih pevačica sa domaće javne scene koja sme da se usudi da iznese ovako izazovnu kombinaciju.

Ona je pozirala u crnim gaćicama koje su imale til na sebi, te su izvajane duge noge došle do izražaja, ali i stomak koji je Karleuša dovela do savršenstva.

Ono što je ipak svima zapalo za oko jeste detalj koji je imala na glavi, a to je ovoga puta maska od crnog lateksa sa ušima jedne seksepilne zečice.

Ovo praznično izdanje pop zvezde nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pa tako ni njene pratioce, a lajkovi su se samo nizali.

"I ovoga puta si objasnila", "Ti nisi normalna kako dobro izgledaš", "Mogla bi da se baviš i dizajnom kostima", "Jelena, objasnila si i ovoga puta" - samo su neki od komentara ispod objava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.