DEVOJKE IZ HURRICANE DOBIJAJU VEOMA NEPRISTOJNE PONUDE: Progovorile i o ljubavi, a imale su SAMO JEDNO DA PORUČE!
Foto: Zorana Jevtić

progovorile!

DEVOJKE IZ HURRICANE DOBIJAJU VEOMA NEPRISTOJNE PONUDE: Progovorile i o ljubavi, a imale su SAMO JEDNO DA PORUČE!

Odlazak da brane boje Srbije im se primakao.

Objavljeno:

Članice najpopularnije ženske grupe „Hurricane“, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, radno proslavljaju praznike.

- Ove godine praznike proslavljamo radno, u pripremama za Evroviziju. Jedva čekamo i baš se radujemo odlasku u Roterdam. Pripreme su u toku, svakodnevno ih imamo, radimo sa odličnim timom ljudi tako da smo zadovoljne. Na dan Uskrsa potrudićemo se da budemo sa svojim porodicama i prijateljima – poručuje Sanja i dodaje:

- Za Uskrs nas veže prvenstveno tradicija oko pripreme jaja, a onda i šaranje, ukrašavanje i naravno posle toga ko će koga da pobedi i čije će uskršnje jaje biti jače.

Hurricane
foto: Damir Dervišagić

Ksenija smatra da pevači ne znaju za crveno slovo, jer su pre korone stalno bili na nastupima širom sveta.

- Naš posao je takav da za nas ne postoje praznici, slobodni vikendi, proslava Nove godine i slično jer su to dani kada uglavnom radimo. Ali sve je to deo života i zato mnogo morate da volite ovaj posao da vam takve stvari ne bi smetale – kaže i otkriva da se kod sve tri na emotivnom planu nije ništa promenilo.

- Sve tri smo zadovoljne trenutnom situacijom i poprilično smo preokupirane poslom tako da nemamo mnogo vremena da razmišljamo o bilo čemu drugom.

Ivana ističe da uživaju u svakom nastupa, te da nikada nisu pravile ekscese.

- Toliko ekstremne nismo bile. Iskrene da budemo, slabo pijemo alkohol. Kad radimo, pijemo isključivo vodu, a kad se provodimo bitno nam je da imamo dobro društvo i da smo sa ljudima koje volimo – govori Nikolićeva i dodaje kako na društvenim mrežama svakodnevno dobijaju nepristojne ponude.

- Dobijamo, ali ne obraćamo pažnju na njih. Čim vidimo da je poruka takve sadržine, ignorišemo. Imamo divne fanove koji nam često pišu, tako da više volimo da se posvetimo njima i odgovorimo im kad imamo vremena, jer je poruka svakodnevno baš mnogo i ne možemo da stignemo svima da uzvratimo odgovor – smatra Ivana.

Hurricane
foto: Ana Paunković

Devojke poručuju kako žele da zablistaju u Roterdamu na Evroviziji.

- Pripreme jesu svakodnevno i traju po ceo dan, ali uživamo zaista u svemu tome. To je ono kad kažu ,,slatke muke“. Imamo sjajan tim koji radi sa nama, tako da im beskonačno verujemo i pratimo sve šta nam traže. Želimo da zablistamo u Roterdamu tako da vredno radimo na tome. Uskoro planiramo da izdamo još jednu pesmu.

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.