DRVLJE I KAMENJE NA STARLETU! BIVŠI DRAGI POZNATE KARDAŠIJANKE OSUO PALJBU PO NJENOJ NOVOJ VEZI: Holivud FRAPIRAN!
Kortni Kardašijan, Foto: Instagram printscreen

ŠOK!

DRVLJE I KAMENJE NA STARLETU! BIVŠI DRAGI POZNATE KARDAŠIJANKE OSUO PALJBU PO NJENOJ NOVOJ VEZI: Holivud FRAPIRAN!

Bivši dečko Kardašijanke brutalno osuo paljbu po njoj i njenom sadašnjem dečku

Objavljeno:

Kortni Kardašijan nedavno je objavila fotografiju na kojoj se u bikiniju ljubi s dečkom Travisom Barkerom, dok je on nosi. Sam taj trenutak privukao je veliku pažnju javnosti, kako čuvena crnka uglavnom skriva svoju privatnost, međutim društvene mreže počele su da „gore” kada je malo posle vrelog prizora „osvanuo” citat: „Danas je besramnost toliko normalna, da je skromnost postala čudna” na Instagramu njenog bivšeg, Junesa Bendžime.

Međutim, iako su fanovi tu rečenicu „povezali” s objavom najstarije sestre Kardašijan, mladić se brzo oglasio u svojim storijima i naglasio – da on nema ništa s tim.

– Već godinama objavljujem razne citate. Prestanite da me povezujete sa ljudima koji više nisu deo mog života – pisao je on, pa dodao: Dve godine su prošle, nastavimo dalje.

Ovde se, međutim, nije zaustavio.

– Ovde nema mesta za loše vibracije. Držite me podalje od njih. Biću vam zahvalan na tome, prijatelji – zaključio je on.

Junes
foto: Instagram printscreen

Podsetimo, Junes i Kortni viđeni su po prvi put zajedno 2016. godine. Par je bio zajedno dve godine. Mladi manaken i nekadašnji bokser, pre nego što je stekao slavu, radio je u restoranu svog oca. U decembru 2018, inače, osvrnuo se na vezu s Kortni, nekoliko meseci posle raskida i ne obazirući se na to što više nisu zajedno – uputio joj je izuzetno emotivnu poruku.

– Ne zaboravimo ovu divnu ženu. Nisam tip muškarca koji može da smetne s uma sve te lepe trenutke. Ti si zaista fantastična i žena i majka. Nadam se da ćeš pronaći sreću, za sebe i svoju decu. Sve je ljubav, na kraju dana. I nikad ne znaš šta donosi sutra… Tako da, evo – poručio je tom prilikom on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.