EVO KAKO ŽENA OD SULTANA FARBA JAJA: Pevačica ispričala svoje OBIČAJE, a jednu stvar MORA da uradi na VELIKI PETAK!
Foto: Instagram

POŠTUJE TRADICIJU

EVO KAKO ŽENA OD SULTANA FARBA JAJA: Pevačica ispričala svoje OBIČAJE, a jednu stvar MORA da uradi na VELIKI PETAK!

Pa nemam sad nekih posebnih anegdota, znam da sam kao mala često plakala kada mi se razbije jaje koje sam sa bakom šarala (smeh)

Objavljeno:

Pravoslavni vernici danas obeležavaju Veliki petak, dan koji je prema hrišćanskoj religiji obeležen stradanjem Isusa Hrista, njegovim raspećem na časni krst i njegovom smrću za spasenje sveta. Na današnji dan je običaj da se posti, a pored toga na ovaj praznik se farbaju i jaja.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa popularnom mladom pevačicom Tijanom eM, vlasnicom najvećeg hita u prethodnih godinu dana "Žena od sultana" kako bismo videli da li ona uživa u farbanju jaja, ali i koje to običaje još ispoštuje kada je ovaj praznik u pitanju.

Oduvek sam sa mamom i bakom farbala jaja. Poslednjih godina, kako radim, to nisam bila u mogućnosti. Ali, poslednje dve godine zbog cele situacije sa koronom sam kući sa svojima, tako da sada ponovo u tome uživam. Nekako sam najviše oduvek volela da jaja budu ofarbana u crvenoj boji, koja i jeste simbol Vaskrsa - kaže Tijana za Pink.rs i otkriva da li postoje neke anegdote kada je farbanje jaja u pitanju kojih se seća iz detinjstva:

Tijana Milentijević
foto: Instagram

Pa nemam sad nekih posebnih anegdota, znam da sam kao mala često plakala kada mi se razbije jaje koje sam sa bakom šarala (smeh).

Tijana ističe da je takmičarski nastrojena, te da je jednom pobedila u kucanju jajima svoj bend na nastupu.

Kada sam bila mala, naravno da mi je bilo važno da pobedim. Normalno, s godinama se to menjalo. Jednom prilikom sam za Uskrs bila sa bendom na jednom nastupu i tada mi je bila želja da iz šale sve njih pobedim jer sam bila jedino žensko. I naravno da sam ih sve "polupala" - kroz smeh kaže Tijana.

Za kraj, nismo mogli a da je ne pitamo da li će ona ili ipak njena mama biti zadužene za đakonije koje će se naći na njihovoj prazničnoj trpezi.

Moja mama se uvek trudi da nam svaki praznik prođe jako lepo. Trpeza je uvek puna raznih đakonija, ali meni su uvek nekako najdraži slatkiši - sa osmehom je zaključila Tijana za Pink.rs.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.